Night_Raven Публикувано Декември 6, 2007 Report Share Публикувано Декември 6, 2007 Дори и да сложиш мощен процесор, готино дъно и много RAM, ако видео картата ти не е мощна, можеш да забравиш за новите игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melord Публикувано Декември 7, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2007 Дори и да сложиш мощен процесор, готино дъно и много RAM, ако видео картата ти не е мощна, можеш да забравиш за новите игри.Видеото ме задоволява напълно,пък и не мисля за новите игри.Все пак е 256мб,128 бит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melord Публикувано Декември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2007 Днес ще го пробвам как върви с Fortron 350 . Дано тръгне както трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jijerota Публикувано Декември 26, 2009 Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Здравейте искам малко помощ ако може. Мои близки си купиха нов компютър с видео карта NVIDIA GeForce GT 220 HDMI. Компа беше без ОС. Инсталирах Екс Пи, драйверите за дъното и видеокартата, пуснах и Директа и Физикала за енвидията. Всичко точно. Всичко си върви до момента, в който не инсалнах една игра и не я пуснах. Тогава дойде проблема. Започна да цикли и се пояшиха сневинки. Помислих си от играта е, няма как слаба е картата. Инсталирах друга игра с по - малки изисквания, ама не и на нея се пояшиха снежинки. След като изляза от играта по монитора остават пак снежинки и после се скриват, все едно остатъчно. Накрая инсталирах трета игра и тогава ми изписа, че видео картата е " not suported" или драйверите не са ъп дейтнати, ама предварително бех свалила едно от сайта си на енвидията.Не съм технически много грамотна ама има ли възмовност това е да е защото към компа не ни дадоха преходник за връзката между монитора и компа/ нали в едното е аналогово, а за дигиталното има допълнителна дежаджа/. Ако някой има идея моля да я сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 26, 2009 Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Здравейте искам малко помощ ако може. Мои близки си купиха нов компютър с видео карта NVIDIA GeForce GT 220 HDMI. Компа беше без ОС. Инсталирах Екс Пи, драйверите за дъното и видеокартата, пуснах и Директа и Физикала за енвидията. Всичко точно. Всичко си върви до момента, в който не инсалнах една игра и не я пуснах. Тогава дойде проблема. Започна да цикли и се пояшиха сневинки. Помислих си от играта е, няма как слаба е картата. Инсталирах друга игра с по - малки изисквания, ама не и на нея се пояшиха снежинки. След като изляза от играта по монитора остават пак снежинки и после се скриват, все едно остатъчно. Накрая инсталирах трета игра и тогава ми изписа, че видео картата е " not suported" или драйверите не са ъп дейтнати, ама предварително бех свалила едно от сайта си на енвидията.Не съм технически много грамотна ама има ли възмовност това е да е защото към компа не ни дадоха преходник за връзката между монитора и компа/ нали в едното е аналогово, а за дигиталното има допълнителна дежаджа/. Ако някой има идея моля да я сподели.Описаните симптоми съвпадат като когато видеокартата тръгва да "изпушва" (разваля). Трябва да се обърнете към търговеца, от който сте купили компютъра. Там естествено ще се опитат да обвиняват вас, но са длъжни да си я тестват и да ви я сменят с нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост