super_angel Публикувано Декември 1, 2007 Report Share Публикувано Декември 1, 2007 сори ако давам в грешен раздел въпроса си. преинстелираха ми windowsa и сега часовника ми дава в PM AM и ме дразни,от къде се поправя това,ровех из целия комп и пак не открих от къде може да се промени.ако някой знае да помага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Декември 1, 2007 Report Share Публикувано Декември 1, 2007 Регионални и езикови опции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 1, 2007 Report Share Публикувано Декември 1, 2007 Здравей!Както каза tzwaro82 настройката се намира в регионалните настройки на операционната система. За целта отвори Start-->Control Panel-->Regional and Language Options. Кликни на падащото списъчно поле до бутона Customize и избери Bulgarian. Кликни на бутона Apply и затвори прозореца с OK. За допълнителна информация може да погледнеш тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост