aleksoft Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Имам Flash Memory на Kingston DataTraveler 100 и искам като го включа към компютъра да ми иска парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Разгледай темите Може ли да се сложи парола на USB флашка?, Въпрос за заключване на дялове D; E......, скриване от Windows и Начини за скриване на информация на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Така и не успях да намеря това което търся! Повечето предложния са за компютър,а аз искам програмка чрез която като включа USB-то на който и да е компютър да ми иска парола.Повечето UBS флашки вървят без диск, поне моделите на kingston u adata. На run disk обаче намерих програмка за заключване на диска. Къде мога да намеря този run disk,ако въобще имам такъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Намерих програмата Password Protect USB 3.6.1,но за съжаление и тя не ми върши работа. Търся алтернативна програма на U3 която е новаторска технология , позволяваща на потребителя да създаде"персонална работна среда" със зашифрованикодове за достъп и други видове защитана конфиденциална информация както е на другата ми флашка:http://www2.imgshare.eu/i/tn_02w85941.jpg http://www2.imgshare.eu/i/tn_pJ985974.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 В такъв случай май ще трябва да се насочиш към U3 модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Малко заобиколно и вероятно време-отнемащо, но можеш просто да слагаш всичко, което е във флашката в един архив с парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 В такъв случай май ще трябва да се насочиш към U3 модел. Aз затова си взех такъв модел SanDisk Cruzer Micro,но ми подариха друга на която я няма тази технология,затова търся нещо подобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Така и не успях да намеря това което търся!Ако прочетеш упътването на TrueCrypt, ще видиш, че има възможност за работа от USB преносимо устройство, т. нар. Traveller Mode. Програмата си има съветник за настройване на този режим, като автоматичното стартиране се осигурява от един autorun файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 Това означавали,че на който и компютър я сложа флашката ще ми иска парола? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Да, това е идеята Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост