shaguar Публикувано Ноември 26, 2007 Report Share Публикувано Ноември 26, 2007 Незнам дали на някого се е случвало обаче на мен ми се случва често с моя skype. Значи пиша си с някой абонат и след малко като излезне ми го показва с въпрос. Виждам снимката и подписа и сичко обаче абонатът ми стой на въпрос. Така ми се е случвало няколко пъти и ако мога да попитам от какво се получава ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Възможно ли е другия абонат да не ти е дал пълномощно.И коя версия на скайп ползваш, пробвал ли си с по-стари или по-нови (ако има) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 Опитайте се да се изтриете от списъците си и да се добавите наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост