Jump to content

Как се маха синия фон на иконите?

aleksoft

Препоръчан пост

Пробвай това: десен клик върху десктопа -> Properties -> страница Desktop -> долу Customize Desktop... -> страница Web. В полето Web pages махни всякакви отметки, ако има.

Eгати, нечестника :punish: :haha: Това ми беше план Б, ама ми спря нета :bigdeal:

Сподели другаде

Със закъснение се включвам в дискусията, но същия проблем се появи и при мен от вчера.Пробвах всичко посочено по-горе, но не става нищо.Има ли друг начин да премахна тези дразнещи фонове?
Сподели другаде

Да си инсталирал някакви теми за Windows, особено някакви Vista-подобни? Опитай да махнеш отметката Use drop shadows for icon labels on the desktop, кликни Apply и после отново я сложи и кликни Apply. Сигурен си, че в описания от мен прозорец няма никакви уеб страници?
Сподели другаде

Да си инсталирал някакви теми за Windows, особено някакви Vista-подобни? Опитай да махнеш отметката Use drop shadows for icon labels on the desktop, кликни Apply и после отново я сложи и кликни Apply. Сигурен си, че в описания от мен прозорец няма никакви уеб страници?

Проблема с иконките ме накара да пробвам с инсталация на Vista transformation pack 7,т.е. проблема го имах преди да кача облика на Виста, остана с нови облик.Деинсталирах Вистата и я изчистих от всякъде, сини фон отново си седи.

Довечера ще пробвам новото ти предложение, дано стане-ще те информирам.

М/у другото в друг форум открих друго предложение по темата, с бъркане в регистрите,което малко не възпира,но в краен случай мога да пробвам и него.

Сподели другаде

• 2 years later...