annderson Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 търся тази програма за или поне упътване за работа с нея защото имам демо версия,Мерси на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 28, 2007 Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 Здравей, Мисля, че ще ти е малко скъпичко да си позволиш лиценз:icense fee is US$895 (support and upgrades for first year included), optional support contract for each subsequent year US$90 Пробвай по-добре някой безплатен еквивалент или нещо по-евтино. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
annderson Публикувано Ноември 29, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2007 Ммерси. Имаш ли нещо в предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 За съжаление не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Ако е за програмата за разкрояване на 2D листове - може да погледнеш http://www.optimizecutter.com/product-glas...g-software.htmlИ руснаците имаха някаква безплатна версия, но не съм я тествал - на мен ми трябваше за 3D ПП.Ето една безплатна (с ограничение за броя детайли) http://www.optimik.com/index.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
annderson Публикувано Декември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2007 мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zidius Публикувано Септември 23, 2008 Report Share Публикувано Септември 23, 2008 търся тази програма за или поне упътване за работа с нея защото имам демо версия,Мерси на всички Пиши ми - мога да помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 23, 2008 Report Share Публикувано Септември 23, 2008 Можеш да дадеш линк към описанието публично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FreeS Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Изтегли си от data.bg cutting3 върши същата работа но не вади толкова перфектна оптимизация друг вариянт е оптимик оптимизацията е добре но е малко бавничка . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aristoteles Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 В data.bg има Plan-IQ 2.6 с работещ крак. Сложил съм програмата на Windows 7, работи без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2009 Report Share Публикувано Ноември 11, 2009 Не че нещо, но да внимаваш с предложенията и идеите за нелегален софтуер. Виж т.3 от правилата на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост