anchodark Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Здравейте! Търся програма с която мога да си режа клипчета...Смисъл гледам си някой филм примерно и искам да си изрежа някоя сцена П.П Ползвал съм начина с BS Player,но ми трябва програма Надявам се да сте ме разбрали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Можеш да погледнеш тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anchodark Публикувано Ноември 23, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Благодаря за линка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Благодаря за линка!кой не ползва търсачката ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniaka Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 На мен ми трябва програма с която да правя клипове примерно режа даден момент от даден филм (.avi) и го прибавям към клипчето също така да може да слагам няква музика,надписи и картинки ако някой знае такава програма да казва щот с movie maker хич ме няма... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Е то щом с Movie Maker хич те няма.. едва ли ще се справиш с други програми. Но иначе VirtualDub (можеш да погледнеш темата която съм дал отгоре) може да направи всичко това което искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniaka Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Е то щом с Movie Maker хич те няма.. едва ли ще се справиш с други програми. Но иначе VirtualDub (можеш да погледнеш темата която съм дал отгоре) може да направи всичко това което искаш.Хм ще скивам,но се надявам с малко "четене" и "запомняне" как се прави това онова смятам,че ще смогна на ВиртуалДуб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
8mile Публикувано Януари 22, 2009 Report Share Публикувано Януари 22, 2009 на мене с виртиалдуб не ми стаанатискам да вкарвам видео и ми излиза че има грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 22, 2009 Report Share Публикувано Януари 22, 2009 ЗдравейтеЗа всички които нямат опит в правенето на клипчета е най-добре да започне от Movie Maker , тъй като програмата я има на самия Windows и е лесна ( сравнително ) за работа.Вярно ,че няма много ефкети ,но като за обикновен клип става . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост