Jump to content

Проблем с изгледа на папки

diamonds

Препоръчан пост

Искам да обясня какво направих току що и силно се надявам да ми помогнете ...

Влязох в една папка , но поисках да видя и папките в нея , които са скрити . Съответно от лентата горе дадох изглед->персонализиране на тази папка->общи->скрит и дадох на приложи ... стана така , че всички папки ми изчезнаха ... всички ! исках да възстановя системата но няма как да стане . Някой може ли да ми помогне , много ви моля :(

Сподели другаде

1. System Restore спрян ли е? Ако не е, използувай го.

2. Инструменти -> Опции за папките -> Скрити файлове и папки -> Показвай скрити файлове и папки.

3. Друг файлов мениджър - Total Commander, EF Commander.

Сподели другаде

Опитай да възстановиш свойствата на папката: щракваш с десен бутон върху нея, избираш команда Свойства и премахваш отметката от свойството Скрит в раздела Общи. След потвърждението за прилагане на промяната за всички обекти в папката би трябвало да можеш да ги виждаш.
Сподели другаде

panevdd вече е дал решението, а скритите файлове се показват от меню Инструменти -> Опции на папка... -> Изглед -> Показвай скрити файлове и папки. Можеш да покажеш и системните файлове и папки с махането на отметката пред Скрий защитените файлове на операционната система.
Сподели другаде