s.virovsky Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 Имам настолен РС Адвент Т9101 с WINDOWS XP HOME EDITION, който се ползува от съпругата ми в неиното обучение. За 2ри път се случва един много неприятен проблем, а именно:След като пише текст и натисне Ентер за да иде на долен ред, буквите в реда се раздалечават, текста се маркира, курсора изчезва. На практика всичко се блокира. Чрез CTRL+ALT+DEL не може да се извика Task Manager за да се излезе от работата. Рестартирането въви добре но когато се кликне върху някоя икона на екрана се маркират всичките икони и на практика се блокира отново. Същото важи и ако се опита да се отвори един фаил, т.е. маркират се всички фаилове. Опитах със SYSTEM RESTORE но то въобще не се ресторва. Опитах и като смених датата с предишна или бъдеща. Използувах и една програмка на диск "Error Guard" коиято намери 67 грешки но и след като ги фиксира пак не тръгна. На практика не може и да се иползува и Control Panel. Пробвал съм и да оставя РС без ток за няколко часа, но и това не помогна. Първият път си се оправи сам след като стоя изключен 2 часа, но преди това съм го държал и повече по време на проблема. Защитата на РС е чрез "Free AVG". ОС е оригиналната и легална и не е извършвано преинсталиране. Компютрите не са ми най-силната страна затова Ви моля да ми помогнете със съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 Прилича ми на проблем с някой функционален клавиш; можеш да провериш клавиатурата с някой тест, като PassMark KeyboardTest™, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост