super_angel Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 преинсталираха ми windows и като пуснах компютъра монитора ми е по осветен а не съм барал настроиките му от самия монитор от къде другаде да го настроя за да се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 Повечето производители на съвременни видео карти предлагат софтуер за настройка на картината; някои производители на монитори също предлагат подобен софтуер. Освен това, някои монитори имат възможност за автоматична настройка на изображението или възстановяване на стандартните настройки.Ти не казваш с коя точно версия на Microsoft Windows работиш, каква ти е видео картата и какъв е монитора; при това положение мога само да те посъветвам да провериш дали са инсталирани драйверите за тези устройства и да си прочетеш упътванията към тях - обикновено процедурите по настройка на картината са описани в ръководствата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Ноември 23, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 видео картата ми е intel extreme graphics 2монитора ми е Samsung SyngMaster 795dfс windows XP professional на видео картата са в C disk ,а за монитора вчера сложих диска и изтеглих драйверите и написа че са инсталирани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост