apostolll Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 Когато влизам в Уинбоуса не като администратор, но пак с администрторски права, при стартиране на Офис Проф. 2003 ми излизат следните съобщения: След като дам Cancel ми се отваря това Давам ОК и след еднократно повторение на процедурата и Cancel, Офиса се зарежда, но не и файла който искам да видя. Трябва още веднъж да кликва върху файла и чак тогава се отваря.Ако още на втория прозорец дам бързо Cancel не ми излиза съобщението за липсващия САВ файл и Офиса се зарежда /пак без да зареди файла/. Когато вляза като администратор нямам проблеми. Дайте идея как да се оправя. Нерото също дава някаккви подобни съобщения- въобще системата не върви както трябва.За съжаление нямам инсталационен диск за офис пакета. Знам че Офиса не е операционна система, но го възприемам като част от Уина, а и проблемите започнаха, когато си създадох нов акаунт - затова си позволих да сложа темата тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 Цитирам си мнението от тази тема:Един от начините е да поставиш инсталационният диск на Microsoft Office и да си доинсталираш компонентите, които Excel търси. Друг вариант е да избереш Cancel - в повечето случаи програмите от офис пакета продължават да работят, но при всяко стартиране на някоя от тях ще се показва същото това съобщение."Чистият" вариант е да се деинсталира офис пакета и да се инсталира отново, като се включат всички опции (пълен списък на програмите) и не се изтриват временните файлове на инсталацията. Така при смяна на потребителя, актуализация на офис пакета и т. н. т. няма да се изисква диск за инсталация.Просто Microsoft Office 2003 съхранява отделни настройки за всеки потребител и изисква някои модули от инсталационния диск, за да си довърши инсталацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
apostolll Публикувано Ноември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Просто Microsoft Office 2003 съхранява отделни настройки за всеки потребител и изисква някои модули от инсталационния диск, за да си довърши инсталацията. Благодаря, предполагах, че е нещо подобно, но се надявах да има начин да се заобиколи процедурата с преинсталацията. А дали ще стане, ако само кача файловете на Офиса и посоча мястото където са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост