bojinov Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 (Редактиран) Купих си лаптоп Acer - Aspire 5720Z, които след като го включих ми инсталира Windows Vista - Home Premium. При покупката ми казаха, че след като се инсталира може да се промени и да бъде на български, но или аз нещо бъркам или е невъзможно или моята виста е орязана и не може да стане на български. Моля помогнете възможно ли е да стане на български Windows Vista - Home Premium, и ако е възможна как? Благодаря предварително! Редактиран Ноември 20, 2007 от mireto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 Ето малко инфо. П.П. Оправи заглавието на темата си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 Купих си лаптоп Acer - Aspire 5720Z, които след като го включих ми инсталира Windows Vista - Home Premium. При покупката ми казаха, че след като се инсталира може да се промени и да бъде на български, но или аз нещо бъркам или е невъзможно или моята виста е орязана и не може да стане на български. Моля помогнете възможно ли е да стане на български Windows Vista - Home Premium, и ако е възможна как? Благодаря предварително!Ако на диска е включен български език, той трябва да бъде избран при самата инсталация. НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се добави български езиков пакет за интерфейса за твоята версия на Windows Vista СЛЕД като инсталацията е завършена или ако той не се намира на оригиналния носител на Windows Home Premium. Езикови пакети поддържат единствено Windows Vista Business и Windows Vista Ultimate. PS: Оправи си моля малко правописа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 По принцип езиковите пакети са само за Windows Vista Ultimate и Windows Vista Enterprise, но има начин да се инсталира езиков пакет и на другите версии на Vista. Начина не е за легална версия на Windows Vista, поради което не мога да го пусна тук. Потърси малко в Google и ще го намериш. Лесно се намира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 По принцип езиковите пакети са само за Windows Vista Ultimate и Windows Vista Enterprise, но има начин да се инсталира езиков пакет и на другите версии на Vista. Начина не е за легална версия на Windows Vista, поради което не мога да го пусна тук. Потърси малко в Google и ще го намериш. Лесно се намира.Няма нищо нелегално да говориш и пишеш на Български! http://froggie.sk/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост