coojoe_213 Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Преди малко ми излезе едно съобщение за това на Skype. http://free-skype-download.hit.bg/ . Дръпнах си файлчето, което е около 1кб, и хоп, вирус. Възможно ли е Skype да пусне такава оферта, която за нас българите е много добра, и на който му стиста, ако иска да провери, дали и на него му излиза вирус. Не е троянец, но достатъчно ме изплаши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Ето темата по въпроса. Това не е оферта на Skype. Някой български "хакер" е решил да си прави интересни шеги. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Ц.Ц. още ли има хора, които мислят, че нещо си в безплатния хостинг на hit.bg е вярно. Разбира се, че ако има такива оферти ще ги пуснат на официалния сайт на скайп, а не на hit.bg. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 18, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Мерси за отговора, не я забелязах темата. И сега какво трябва да се предполага, че имам вирус ли. Въобще не вярвам и аз. Но брат ми, ми се моли (хайде виж, без пари е...имам познати в чужбина):)... и така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Просто пусни един Nod32 да изчисти троянеца, и си готов.Аз писах на support-a на hit.bg да махнат сайта, да видим какво ще направят този път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 18, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 NOD32 да махне троянец, е това не съм го виждал още. Аз лично съм точно с тази антивируска система, много я харесвам, но съжаление, винаги троянеца ме разбива. Иначе пуснах, нищо не се ми показа на вирус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Зависи с коя версия работиш, и дали си обновяваш редовно.Забележи, че Nod32 улавя нещо - значи може и да го премахне http://i.data.bg/07/11/18/669063_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост