diamonds Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Здравейте ... Имам проблем с инсталирането на скайп ... Изтеглих си не една , не две , не три версии и наистина не мога да си обясня от къде е проблема . Сестра ми често не можеше да се впише , даваше и все някаква грешка . Аз нямах подобен проблем , въпреки , че работим с един компютър ... Изтрихме всички преднишни версии , с които сме били , но сега нито една не може да се инсталира и просто вече ... :( Някой би ли могъл да ми помогне и да ми каже къде би могъл да бъде проблема ? Благодаря ви предварително ... http://img267.imageshack.us/img267/6006/nevermindrb0.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Oт skype.com ли са тези версии о,0? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Ноември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Не , теглих от замунда.нет и от дата.бг ... От други сайтове не съм ... Да не би да искаш да ми кажеш , че трябва да си изтегля нещо от официалната страница на скайп ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Ta то си е напълно безплатно бре човек, от какво се безпокоиш? Tuk o,0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Предполагам, че инсталационният файл не се е доизтеглил и затова ти дава грешка. Можеш спокойно да изтеглиш Skype и от нашият каталог - http://softvisia.com/download.php?view.247 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Ноември 18, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Съжалявам , че ми се налага да досаждам още веднъж , но наистина не мога да се справя , за което ми е много мъчно . Вчера изтеглих нова версия директно от официалната страница на скайп , но уви , този път ми изписа нещо друго , което ще покажа малко по-долу . Изтеглих версията , която е от вашият каталог , но пак се получи същото . Ето и прозорецът , който ми се показва . http://img67.imageshack.us/img67/1363/nevermind2gx5.jpg Изписва се , че не разполагам с достатъчно свободно място , но не е така ... По-скоро ме тревожи мъничкото прозорче отдолу с изписаната възникнала грешка . Наистина разчитам на помощтта ви ... И ви благодаря предварително :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Може би са се задръстили регистрите или нещо такова.Ползваш ли някакви "чистачи" или антивирусни ?Може да пробваш да Uninstall-ираш Skype, ако го ги има в Add or Remove Programs и след това да пуснеш един Ccleaner.Пусни чистача, също така почисти и регистрите, и чак след това свали Skype и го инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Друго предложение:1) отвори C:\Documents and Settings\\Application Data\Skype и си направи копие на папката с профила на Skype някъде на друго място;Папката Application Data е скрита и ще трябва да покажеш скритите и скритите файлове, за да я видиш. Друг начин да отидеш в посочената папка е като пейстнеш следния текст в адресната лента на някой прозорец:C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\Skype2) изтриваш цялата папка Skype в Application Data;3) опитваш отново да инсталираш Skype. Ако се инсталира успешно, можеш да си копираш копието, което направи, обратно. Ако не се получи обаче, опитай следното:1) отвори Моят компютър, кликни с десен бутон върху C: и избери Свойства;2) от менюто Инструменти кликни Проверяване...3) сложи отметка на Поправяй автоматично грешките във файловата система и кликни Старт;4) кликни Да и след това рестартирай компютъра, за да се извърши проверката на дяла. Ако и това не помогне, опитай да извършиш offline дефрагментация на дял C: с PerfectDisk (ръководство за работа с програмата). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Друго предложение:1) отвори C:\Documents and Settings\<твоя акаунт>\Application Data\Skype и си направи копие на папката с профила на Skype някъде на друго място;Папката Application Data е скрита и ще трябва да покажеш скритите и скритите файлове, за да я видиш. Друг начин да отидеш в посочената папка е като пейстнеш следния текст в адресната лента на някой прозорец:C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\Skype2) изтриваш цялата папка Skype в Application Data;3) опитваш отново да инсталираш Skype. Ако се инсталира успешно, можеш да си копираш копието, което направи, обратно. ... Това го направих и след това успешно инсталирах програмата но не помогна... Всъщност за какво става въпрос? При стартиране на Skaype, се появява ето тази грешка: http://img136.imageshack.us/img136/2307/skypeerrorss4.jpg след което си работи (не блокира) но много дразни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Аз пък имам друг проблем и за да не пиша отделна тема ще пиша тука,ако позволите. Инсталирах Skype на лаптопа,но иконата не е на Skype,а някаква друга. Има ли начин да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Аз пък имам друг проблем и за да не пиша отделна тема ще пиша тука,ако позволите. Инсталирах Skype на лаптопа,но иконата не е на Skype,а някаква друга. Има ли начин да се оправи?И аз имам същият проблем!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Не става ли просто да изкарате иконка на десктопа ?"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Не става ли просто да изкарате иконка на десктопа ?"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"Така трябва да стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Това го направих и след това успешно инсталирах програмата но не помогна... Всъщност за какво става въпрос? При стартиране на Skaype, се появява ето тази грешка: http://img136.imageshack.us/img136/2307/skypeerrorss4.jpg след което си работи (не блокира) но много дразни А за това, какъв е изхода? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Така трябва да стане Прав си стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост