Night_Raven Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 От гледна точка на качество на изработка със сигурност няма да сгрешиш. Altec Lansing, Creative, Logitech имат надеждни продукти.От гледна точка на качеството на звука е трудно да се каже. Не съм чувал колоните, но съм чувал други на Altec Lansing и звучат доста добре. Личното ми мнение е, че откъм баси Creative са по-добри. И все пак всичко е субективно. Това, което се харесва на един, може да не се хареса на друг и обратното. Въпрос на вкус. Затова казвам, че е най-добре да ги чуеш, преди да ги купиш. Това е най-добрият начин за преценка. Ако ги има в някой магазин, можеш да попиташ дали ще могат да ти ги пуснат.Конкретно този модел също има проблеми с настройката на нивота на събуфъра, но пък има регулатор на високите честоти, което го няма никой нисък модел на Creative или Logitech. Освен това има и вграден вход за MP3 плеър, микрофон и mute бутон. Това не са някакви революционни нововъведения, но за система от нисък клас са приятни екстри. Ти си преценяваш доколко биха ти били полезни тези глезотии.Като цяло обаче не вярвам да останеш разочарована независимо към коя от тези три марки се насочиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост