dieZel Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Привет, Има ли начин да разбере някой ако съм невидим в Skype и съответно има ли начин аз да разбера ако някой е невидим, а е онлайн? Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 на двата въпроса се отговаря с - Да, защото са еднозначни. Пишеш на потребителя, какво и да е, изчакваш 1-2 минути и пак влизаш в чата, където си пишеше. Ако отгоре се появи съобщението, че написаното от вас не е достигнало до него - значи е офлайн. Ако не показва това съобщение - значи е онлайн или е бил онлайн, когато сме му писали това. Друг начин е със звънене и пращане на файла, по горе-долу аналогичен начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 15, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Да, но на мен ми се е случвало, когато в офиса стоя невидим, а после от вкъщи се впиша като онлайн да получавам съобщения, изпратени ми през деня. Мисълта ми е, че когато човек е невидим той не получава май съобщние от някого докато той самия не му пише или поне така си мисля... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Мисълта ми е, че когато човек е невидим той не получава май съобщние от някого докато той самия не му пише или поне така си мисля...Когато си "невидим" можеш да си чатиш, както обикновено. Получаваш всичко, което е адресирано до твоя ник. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 15, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Ами може да го пробваме ако искаш, аз си пишех с един приятел в ICQ, докато в SKYPE бях невидим. Той ми каза, че ми праща съобщения в SKYPE, но му дава, че съм оффлайн и не могат да бъдат доставени, а ще се доставят, когато съм онлайн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Ами може да го пробваме ако искаш, аз си пишех с един приятел в ICQ, докато в SKYPE бях невидим. Той ми каза, че ми праща съобщения в SKYPE, но му дава, че съм оффлайн и не могат да бъдат доставени, а ще се доставят, когато съм онлайн.То това става, дори и когато отсреща потребителят е online. Skype има адски бъгав статус индикатор. То е открай време така и по-лошото е, че няма никакви изгледи да го оправят. Няма пари в тази работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 И аз съм забелязал, че когато си в 'невидим' режим връзките явно се установяват по-трудно и една част от съобщенията понякога се губят... От Skype мажат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост