Jump to content

Въпрос за Invisible mode при Skype

Препоръчан пост

на двата въпроса се отговаря с - Да, защото са еднозначни.

Пишеш на потребителя, какво и да е, изчакваш 1-2 минути и пак влизаш в чата, където си пишеше. Ако отгоре се появи съобщението, че написаното от вас не е достигнало до него - значи е офлайн. Ако не показва това съобщение - значи е онлайн или е бил онлайн, когато сме му писали това.

Друг начин е със звънене и пращане на файла, по горе-долу аналогичен начин.

Сподели другаде

Да, но на мен ми се е случвало, когато в офиса стоя невидим, а после от вкъщи се впиша като онлайн да получавам съобщения, изпратени ми през деня. Мисълта ми е, че когато човек е невидим той не получава май съобщние от някого докато той самия не му пише или поне така си мисля...
Сподели другаде

Мисълта ми е, че когато човек е невидим той не получава май съобщние от някого докато той самия не му пише или поне така си мисля...

Когато си "невидим" можеш да си чатиш, както обикновено. Получаваш всичко, което е адресирано до твоя ник.

Сподели другаде

Ами може да го пробваме ако искаш, аз си пишех с един приятел в ICQ, докато в SKYPE бях невидим. Той ми каза, че ми праща съобщения в SKYPE, но му дава, че съм оффлайн и не могат да бъдат доставени, а ще се доставят, когато съм онлайн.
Сподели другаде

Ами може да го пробваме ако искаш, аз си пишех с един приятел в ICQ, докато в SKYPE бях невидим. Той ми каза, че ми праща съобщения в SKYPE, но му дава, че съм оффлайн и не могат да бъдат доставени, а ще се доставят, когато съм онлайн.

То това става, дори и когато отсреща потребителят е online. Skype има адски бъгав статус индикатор. То е открай време така и по-лошото е, че няма никакви изгледи да го оправят. Няма пари в тази работа.

Сподели другаде

И аз съм забелязал, че когато си в 'невидим' режим връзките явно се установяват по-трудно и една част от съобщенията понякога се губят... От Skype мажат...
Сподели другаде