blood Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Искам да ви задам един въпрос, но преди това малко ще поясня идеята ми. През всичките години, много от нас сме имали повече от един човек до себе си. Веднъж ние късаме, веднъж ни късат, въпрос на дадената ситуация е кой-кого. Въпросът ми е, с кой/я от жените, мъжете, с които сте имали общо бихте желали да повторите или продължите връзката си ИЛИ изобщо да живеете заедно... до края? Молбата ми е да разкажете, смятам, че ще бъде интересно. Ъъъ.. мисля, че семействата регистрирани във форума няма да отговорят особено обективно :Р Дано разбрахте идеята ми, лично аз скоро размишлявах върху нея, като сам си зададох въпроса. / Скоро ме пуснаха от лудницата / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Аз обичам всичките момичета, с които съм бил, и искам да съм, не само с тях, ами и с всичките на Планетата. Майка ми винаги ми е мърморила за това, защото много добре явно вижда какви ги върша. Не искам никой да си мисли, че съм Дон Жуан или подобен любовчия. Просот съм такъв тип характер, и според мен няма нищо лошо, един човек да обича повече от една личност, която е до него, нали се сещате какво имам предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Ще ме извиняваш, но смятам, че човек може да обича само няколко жени в живота си, но по различни начини. Майка си, сестра си и приятелката си. Не смятам, че има истинска любов с две жени едновременно, НЯМА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Ти милсиш така. Няма лошо. Ето един опонент като мен, ти го казва с ръка на съцето. Ако искаш се съгласи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Въпросът ми е, с кой/я от жените, мъжете, с които сте имали общо бихте желали да повторите или продължите връзката си ИЛИ изобщо да живеете заедно... до края?Въпроса ти е супер, но за съжаление не мога да ти отговоря на него :( Аз обичам всичките момичета, с които съм бил, и искам да съм, не само с тях, ами и с всичките на Планетата. Майка ми винаги ми е мърморила за това, защото много добре явно вижда какви ги върша. Не искам никой да си мисли, че съм Дон Жуан или подобен любовчия. Просот съм такъв тип характер, и според мен няма нищо лошо, един човек да обича повече от една личност, която е до него, нали се сещате какво имам предвид.То твоето е изключение Но познавам и хора като теб...Всички жени харесват дебели, слаби, грозни красиви...и там каквито други има...просто за тях всяка жена е красива и с всяка могат да бъдат...Но това са изключения поне според мен...Но може и разлика да не правят между това да обичаш някоя и да я харесваш?!Според мен това е желание да притежават всяка...Няма да си казвам личното мнение за тези мъже, че ще стане лошо По принцип човек може да обича само един човек истински... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост