unknown Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Ами математика е лесна или поне алгебрата... геометрията ми е на друго ниво, нямам предвид стереометрията, тя е по-лесно, говоря за 3,4ъгълник, трапец,ромб, успоредник... има ли програма за решаване на такива задачи? много се нервя на себе си, знам теорията(не назубрено), мога да правя чертежите и допълненията, но не виждам самите решения.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Януари 7, 2008 Report Share Публикувано Януари 7, 2008 и аз съм точно така само че и по алгебра тая програма и аз бих си я свалил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 7, 2008 Report Share Публикувано Януари 7, 2008 Maple10. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Има няколко варианта - Mathematica, също така Maple //няма значение коя версия, ама много се дразня на Maple, някога е много глупав :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wanted Публикувано Януари 8, 2008 Report Share Публикувано Януари 8, 2008 Ами математика е лесна или поне алгебрата... геометрията ми е на друго ниво, нямам предвид стереометрията, тя е по-лесно, говоря за 3,4ъгълник, трапец,ромб, успоредник... има ли програма за решаване на такива задачи? много се нервя на себе си, знам теорията(не назубрено), мога да правя чертежите и допълненията, но не виждам самите решения.... Хмм... Задача от планиметрията не си ли я решиш сам не става (според мен). От тия програми, които уж решават задачи признавам само тая дето е за решаване на квадратно уравнение (щото това е най-простото и знам, че ще свърши работа). А казвам "уж", защото в планиметрията има много малко задчи, които могат да се решават с такава програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост