dieZel Публикувано Ноември 13, 2007 Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Привет, Има ли начин да си видя паролата в един сайт, който се отваря под ново име? Преди си чуках направо на "магическата пръчка" и ми вкарваше паролата, но сега са променили името на сайта и не ми зарежда автоматично Wand-a, а не знам дали мога да видя някъде как ми е паролата за този сайт, може би от файловете на Опера някъде... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2007 Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Опитай следното:1) изтегли този архив (401KB) и го разархивирай в удобна за теб папка;2) копирай файла wand.dat в папката с инструмента, който разархивира (wand.dat се намира в папката с текущия ти профил; къде се намира профилът ти можеш да видиш от меню Help -> About);3) стартираш retrieve.bat файла, който трябва да създаде файл pass.txt с наличните пароли в жезъла и да го отвори автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Благодаря, работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Опитай следното:1) изтегли този архив (401KB) и го разархивирай в удобна за теб папка;2) копирай файла wand.dat в папката с инструмента, който разархивира (wand.dat се намира в папката с текущия ти профил; къде се намира профилът ти можеш да видиш от меню Help -> About);3) стартираш retrieve.bat файла, който трябва да създаде файл pass.txt с наличните пароли в жезъла и да го отвори автоматично. Ти си бил ЦАР, бре! http://roverclub-bg.com/forum/images/smiles/respect.gif Що не пуснеш една тема само за Операта с всички гяволии по нея?Аз от 7 години я ползвам и ще ми/ни бъде много полезно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 1) не съм създавал програмата в архива;2) не всичко го знам наизуст, някои неща се намират из интернет при нужда;3) те са доста гяволиите, ще е меко казано трудно да ги обхвана, дори и да ги знаех всичките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост