Jump to content

Препоръчан пост

Привет,

Има ли начин да си видя паролата в един сайт, който се отваря под ново име? Преди си чуках направо на "магическата пръчка" и ми вкарваше паролата, но сега са променили името на сайта и не ми зарежда автоматично Wand-a, а не знам дали мога да видя някъде как ми е паролата за този сайт, може би от файловете на Опера някъде...

Сподели другаде

Опитай следното:

1) изтегли този архив (401KB) и го разархивирай в удобна за теб папка;

2) копирай файла wand.dat в папката с инструмента, който разархивира (wand.dat се намира в папката с текущия ти профил; къде се намира профилът ти можеш да видиш от меню Help -> About);

3) стартираш retrieve.bat файла, който трябва да създаде файл pass.txt с наличните пароли в жезъла и да го отвори автоматично.

Сподели другаде

Опитай следното:

1) изтегли този архив (401KB) и го разархивирай в удобна за теб папка;

2) копирай файла wand.dat в папката с инструмента, който разархивира (wand.dat се намира в папката с текущия ти профил; къде се намира профилът ти можеш да видиш от меню Help -> About);

3) стартираш retrieve.bat файла, който трябва да създаде файл pass.txt с наличните пароли в жезъла и да го отвори автоматично.

Ти си бил ЦАР, бре! http://roverclub-bg.com/forum/images/smiles/respect.gif

Що не пуснеш една тема само за Операта с всички гяволии по нея?

Аз от 7 години я ползвам и ще ми/ни бъде много полезно!

Сподели другаде

1) не съм създавал програмата в архива;

2) не всичко го знам наизуст, някои неща се намират из интернет при нужда;

3) те са доста гяволиите, ще е меко казано трудно да ги обхвана, дори и да ги знаех всичките.

:)

Сподели другаде