viki72 Публикувано Ноември 13, 2007 Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Имам следния проблем с Интернет Експлорера:Изчезнаха ми иконките на адресите.Като отворя даден адрес в лентата ,където се зарежда пред самия адрес би трябвало да излезе някакво лого/вповечето слуай/ , при мен се вижда като иконка на непознат файл.Кажете какво да направя илиинсталирам или премахна?Имах Флаш плеар , който махнах сега сложих пак но няма ефект! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Пробвай на първо време да изчистиш кеша на браузъра си и да го рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 10, 2007 Report Share Публикувано Декември 10, 2007 Имам следния проблем с Интернет Експлорера:Изчезнаха ми иконките на адресите.Като отворя даден адрес в лентата ,където се зарежда пред самия адрес би трябвало да излезе някакво лого/вповечето слуай/ , при мен се вижда като иконка на непознат файл.Кажете какво да направя илиинсталирам или премахна?Имах Флаш плеар , който махнах сега сложих пак но няма ефект! Създай нов текстов документ със следното съдържание Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\.ico]@="icofile""Content Type"="image/x-icon"и го запиши като нещо.reg, щракни 2 пъти върху файла и рестартирай компютъра. Не знам дали е това причината, но не пречи да пробваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emil9216 Публикувано Декември 11, 2007 Report Share Публикувано Декември 11, 2007 При мен се получаваше така след като пусках CCleaner да чисти.Пробваи с Mozilla, при него няма да имаш такъв проблем. Аз поне не съм имал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост