asmaistora Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Здрасти на всички, Искам да си сваржа пс-то с лаптопа и по този начин да имам нет на лаптопа. Правя всичко описано досега по този въпрос в този форум но когато искам да отворя някй сайт от лаптопа ми изписва " 192.168.0.1 is external user, blocked" Къде мислите че е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Здрасти на всички, Искам да си сваржа пс-то с лаптопа и по този начин да имам нет на лаптопа. Правя всичко описано досега по този въпрос в този форум но когато искам да отворя някй сайт от лаптопа ми изписва " 192.168.0.1 is external user, blocked" Къде мислите че е проблема? Привет,Все пак напиши какво точно си направил, за да ти помогнем.Неможе да се гадае какво точно си направил. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Ноември 13, 2007 Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Пробва ли да изключиш всякакви firewall-и, инсталирани на лаптопа? На мен това съобщение ми излиза при грешно конфигуриран firewall на приемащото устройство. Какъв отговор ти дава като пуснеш от лаптопа ping 192.168.0.1 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост