coolboy Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Инсталирах Убунту 7.10 и сега при инсталация на Уиндоус при форматиране с капацитет на харда повече от 40ГБ стига го 55 процента и зацепва. А ако го направя на 40 след това не мога да форматирам C:\. Благодаря Предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Дай малко повече информация - по какъв начин извършваш форматирането, диска разпознава ли се в BIOS с пълния си капацитет, модел на диска и на дъното, версия на Windows (интересува ме дали има SP2). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Ноември 12, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Дай малко повече информация - по какъв начин извършваш форматирането, диска разпознава ли се в BIOS с пълния си капацитет, модел на диска и на дъното, версия на Windows (интересува ме дали има SP2).Пробвал сам да форматирам под Windows и при боотване на CD-то на Windows, диска се разпознава от BIOS с пълния си капацитет, харда е Sata, дъното е Intal Montara и Windows има SP2 ъпгрейднат е до Септември 2007. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Ноември 19, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Хора хелп плс одарих лаптопа пак и ся хардна ми е 16ГБ С ХДД Регенератор намира 401 БАД Секторс 400 от тях са поправени но 401 не може да се попрвави пак зацепва компа ;( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост