coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 (Редактиран) Внимание: сайтът по-долу съдържа потресаващи снимки. Хора със слаба психика ДА НЕ ОТВАРЯТ сайта. Това не е шега или преувеличение на истината. Здравейте. Искам да предложа този сайт: (линкът е премахнат от Tragedy) . Само да уточна става въпрос за уникално отвратителни катастрофи, и който има желание да ги гледа е на лично негова отговорност. Знам, че нищо няма да променя,като гледате това (имам предвид високите скорости), но нека да се опитаме да караме наистина с нормали скорости.. Само да спомена, че ако скоростта ви е по бавна на нета (примерно 40-50кб/с), да изчакате около 1 мин до като се зареди страницата на линка. Линкът в мнението беше премахнат от Tragedy. За повече информация погледнете това мнение. Редактиран Ноември 11, 2007 от Tragedy добавено предупреждението с червено [NR] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Това са слабо казано отвратителни снимки .Принципно не ме е страх да гледам ранени хора ,но това определено ме накара да повърна от гадост и минава всякакви граници. Снимките са потресаващи. А още по-лошото е ,че са реални и наистина това се случва всеки ден по улиците. Започвам да се радвам, че вчера ми взеха книжката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Да, така е. Особено сега както и времето стана лошо, представете си какво може и ще се случва, да не дава господ. Не, че като е лято има някакво значение де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Присъединявам се към предупрежденията и държа да посъветвам хората, които не понасят на тежки гледки, да не отварят линка. Първите няколко снимки са направо приятни за гледане, в сравнение с това, което следва по-надолу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Може ли някои да сложи надпис с голям размер на шрифта и червен цвят, че не е за хора със слаби нерви или нещо такова. Не минавам за лесно гнусящ се, влияещ се от всеподобни гадости, ама от това направо ми се надигна по едно време... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Присъединявам се към предупрежденията и държа да посъветвам хората, които не понасят на тежки гледки, да не отварят линка. Първите няколко снимки са направо приятни за гледане, в сравнение с това, което следва по-надолу.Toчно такива писаници ме влекат Благодаря, сайта е страхотен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Не че имам нещо против инициативата на coojoe_213 да сме по-внимателни на пътя, но аз съм на мнение и предлагам на модераторите на форума да изтрият темата. Не за друго ами голяма част от потрбителите на този форум нямат навършени 18 години и слагането на един подобен надпис не мисля че би могло да ги спре да погледнат темата.Съдейки по това как се отрази на мен, на тях си мисля че ще 100 пъти по-лошо.И аз като Nicky не съм от най-гнусливите, ама подобни снимки направо минават всякакви граници... Да не говорим че доста от снимките са обработвани с различни графични програми. P.S. Всичко това е мое лично мнение и не искам да обидя никого или още повече да налагам мнението си... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
babyH Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Не съм съгласна с теб surf_lady , въпреки че са ужасни снимките те показват реално какво се случва всики ден по пътищата и до какво може да доведе човешката небрежност . Много хора може да си вземат поука , ако не здраве да е ще ядем кюфтета . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 И двете сте прави, между другото. Аз лично съм на мнението на SveT`, няма красива смърт в автомобилна катастрофа. Това си е реалността. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Не съм съгласна с теб surf_lady , въпреки че са ужасни снимките те показват реално какво се случва всики ден по пътищата и до какво може да доведе човешката небрежност . Много хора може да си вземат поука , ако не здраве да е ще ядем кюфтета . Че снимките са реални - реални са,но аз напълно подкрепям мнението на SURF_LADY. Нито им е мястото, според мен, в този форум ,нито някой ще си вземе поука. Доста деца биха ги разгледали,защото пише ,че НЕтрябва да го правят,а съдейки на мен как ми се отразиха, представям си на едно 14 годишно дете как биха му понесли. Това е личното ми мнение и моля никой да не се засяга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Виждам че много хора са несъгласки с тази тема, и по малко съгласни. Пак се повтарям, снимките са наистина нереално отвратителни за всеки нормален човек, но абсолютно реални. Не виждам какъв е проблема, да бъдат видяни от хората на дадения сайт, а дори и от други хора. Предполагам, че всеки ще каже на някой свой познат '' Ако знаеш какво гледах в нета....''. Няма лошо, нещо реално да бъде видяно, винаги има доволни и недоволни, уплашени и хладнокръвни. Аз лично съм от уплашените. Ако модераторите решат да я махнат тази тема, нека я махнат, но пак казвам, че няма нищо лошо да бъде видяна темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Темата трябва да стои , по - добре да гледат и да им е гадно , отколкото утре те да станат на мазило от глупава газърия по пътищата . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Лошо няма да се разгледат снимките,от който иска, но тук ли?Свикнали сме форума да е изпълнен с позитивни теми и снимки.А тези минават в категория НЕРЕАЛНО ГАДНИ.Нямам нищо против поучителни материяли,но тези са малко в повече. Може би за това повечето сме против. Има си хора,които да преценят темата дали да се махне или не,аз само казвам какво е моето мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Нали 14-годишните след 4 години ще вземат книжки и ще мислят, че са безсмъртни и на тях нищо не може да им се случи? По-добре да ги гледат на снимки, отколкото да стават участници в тези снимки. Проблемът няма да изчезне, ако се престорим, че не вярваме в съществуването му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Аз да си призная честно до този момент намирах всичко за страхотно. Влизайки във форума и участвайки в него се чуствах доволна и ровейки се разпусках и релаксирах с теми като например: "Най-хубавото нещо през тази седмица! "; "Споделете как изглежда desktop-ът ви..."; "Домашни любимци! "; "Честит първи сняг" и много други подобни. Сега след пускането на подобна тема някак си ми се помрачи настроението и чуството вече някак си не е същото. НЕ съм съгласна с държанието на безумно хвърчащите по улиците шофьори и техните глупави постъпки водещи до катастрофи, но според мен не е точно това начина.Зная че игри от типа на Counter Strike, с боища и подобни на тях не могат да бъдат спрени, но поне можем да предотвратим влиянието на подобни линкове. Чудим се защо голяма част от тинейджърите са толкова агресивни и врждебно настроени...Аз лично съм от хората които като видят червено копче на което пише "Не натискай!" ще го натисна. А и как не като все пак "Забранения плод е най-сладък", но сладък ли е той в случая?!?!?Не искам да съм на мястото на някой родител когато детето му, след като разгледа добре снимките, започне да задава въпроси от типа на "Защо на този мъж крака му е така изкривен? " или може би "Мамо, тате какво трябва да е това размазаното на асфалта?"Не се опитвам да си наложа мнението, просто го изказвам и нека хората имащи правото да се разпореждат във форума решат какво да се прави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост