coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Здравейте. Знаете ли защо процесорът ми работи на 100 %, и почти не ми зарежда нищо, или ако зареди става прекалено бавно. Забелязах това тази сутрин, моделът на процесора е AMD 2800+. Рестартирах го многократно, но все си е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Здравей!Отвори страницата Processes на Task Manager и погледни кои процес използва процесора в момента. Moже да пуснеш и screenshot. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Eто това е което поиска, като скрииншот, дано да помогне. Просто незнам как стана всичко. Снощи гледах един филм и си спрях компа, и тази сутрин, ето на проблем. Скап ми зарежда след около 35 мин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Да - положението е ясно. Нишките на процеса imjpmig използват постоянно ресурсите на процесора, което се отразява отрицателно върху производителността на системата. Ако още при стартирането на системата CPU Usage е на 100%, най-вероятно процеса се стартира още при зареждане на OS. За целта ще трябва да прикачиш един лог-файл от AutoRuns.1. Стартирай файла Autoruns.exe и направи следното:2. Избери Options -> Hide Microsoft Entries. 3. Избери File -> Refresh. 4. Избери File -> Save as.Запази файла някъде и след това го прикачи към темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Ето това стана.AutoRuns.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 От Log-файла е съмнителен само обекта MSPY2002. Може да махнеш отмектата пред него, за да не се стартира с OS и да видиш как е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Опитай да изключиш стартирането на процеса imjpmig.exe:Start -> Run... msconfig -> раздел Startup и изключваш процеса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Малеее, не мога да повярвам. Стана както трябва да стане. Вие сте невероятни. Специални благодарности на panevdd и l.kanelov. Само да кажа, спрях този файл '' imjpmig.exe''. Още веднъж сърдечно благодаря. Имам само един последен въпрос. Това нещо от какво може да се е получило? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост