ivan_bo Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 Здравейте!Ето ме пак с моите смешни въпроси,за което се извинявам,защото може би дразня някой,но какво да се прави,че толкова ми разбира главата,пък и нали човек докато е жив се учи.Така, сега по същество,става въпрос за една папка която не мога да изтрия,това бяха няколко филма всеки в различна папка и незнам какво направих но изтриих съдържанието на всяка и ги поставих една в една и сега като се опитам да изтрия основната ми изписва това http://img91.imageshack.us/img91/5629/78554373je1.th.png а,ако се опитам да ги трия една по една и стигна до първата,при нея изобщо няма опция изтрии,покава ми това http://img65.imageshack.us/img65/102/oshtewg9.th.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 1) опитай да я изтриеш след рестарт на системата;2) опитай да я изтриеш под Safe Mode;3) опитай да я изтриеш с Unlocker;4) опитай да я изтриеш под някоя Live дистрибуция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Ноември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 1) опитай да я изтриеш след рестарт на системата;2) опитай да я изтриеш под Safe Mode;3) опитай да я изтриеш с Unlocker;4) опитай да я изтриеш под някоя Live дистрибуция.Значи,опитах вариантите 1 и 3 и не се получава пак,а за 2 и 4 нищо не ми говорят,ако можеш да обесниш как точно да го направя ще съм много благодарен.Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 В Safe Mode се влиза чрез натискане на F8 клавиша на клавиатурата след инициализацията на IDE устройствата в началото. Появява се стартово меню и от там се избира Safe Mode.Live дистрибуцията е такава, която се стартира директно от диск и не оставя следи по твърдия диск. Такава трябва да си намериш отнякъде или да си свалиш и запишеш на CD. След това зареждаш от диска и се опитваш да изтриеш папката. Можеш ли да я преименуваш или местиш или не ти разрешава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Какво точно ти дава Unlocker? Би трябвало да ти покаже кой процес държи заключен някой от файловете и затова не може да изтриеш папката. Има и вариант да изтрие папката при следващ рестарт на системата, пробва ли го?Още два варианта: Process Explorer и Opened Files View. С тяхна помощ може да откриеш и да спреш съответния процес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Ноември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Благодаря за отзивите,папката се изтри след ,като промених имената на основната папка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
highspeed Публикувано Април 22, 2010 Report Share Публикувано Април 22, 2010 Мерси имах същият проблем, но с ваша помощ се оправих благодаля ви много. При мен се получи със Unlocker наистина много ви благодаря беше ми голям проблем доста си играх и се мъчих най-накрая се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост