Jump to content

Winamp 5.2 - Проблем с заглавието на песни

Препоръчан пост

Здравейте. Може ли да ми кажете, защо ми се показват някои песни на ероглифи (тези които са на БГ език). Как да си ги направя да са си нормално, на разбираем език за мен.
Сподели другаде

Най - вероятно имаш проблеми с инсталираните шрифтове.

Идва ми една идея - инсталирай ФлексТайп и после го деинсталерай като запазиш инсталираните шрифтове.

Сподели другаде

Като за начало се увери, че регионалните ти настройки са както са описани в тази тема. Ако имаш инсталиран FlexType, го деинсталирай и почисти както е описано в споменатата тема. Ако нямаш инсталиран, но си имал, прочети и виж дали е почистено както трябва.

Освен това отвори настройките на Winamp (CTRL+P) -> вляво Playlist -> вдясно махни отметката на Use skin or language pack font (ако е сложена) и избери от падащото меню някой шрифт, който е доказано стабилен - например Arial.

Най - вероятно имаш проблеми с инсталираните шрифтове.

Идва ми една идея - инсталирай ФлексТайп и после го деинсталерай като запазиш инсталираните шрифтове.

Не. Нека не се дават идеи да се инсталира софтуер, който прави само поразии. Това не би довело до нищо положително.

Сподели другаде

Като за начало се увери, че регионалните ти настройки са както са описани в тази тема. Ако имаш инсталиран FlexType, го деинсталирай и почисти както е описано в споменатата тема. Ако нямаш инсталиран, но си имал, прочети и виж дали е почистено както трябва.

Освен това отвори настройките на Winamp (CTRL+P) -> вляво Playlist -> вдясно махни отметката на Use skin or language pack font (ако е сложена) и избери от падащото меню някой шрифт, който е доказано стабилен - например Arial.

Не. Нека не се дават идеи да се инсталира софтуер, който прави само поразии. Това не би довело до нищо положително.

При мен положението е същото. Настройките ми са както са в гореописаната тема и всичко което надолу си описал е направено но на определени места след латинският текст излизат и йероглифи

Сподели другаде

В други плеъри, които четат ID3 етикети, също ли се изписват с йероглифи? Ако да, то значи самата информация в етикетите не е кадърна и просто трябва да се редактира и да се напише наново.
Сподели другаде

Здравейте. Кажете ми, защо ми се показва всеки път ъпдейт за Winamp 5.5. Предполагам, че се плаща за този ъпдейт, и може ли да спра поне да не ми се показва съобщението.
Сподели другаде