coojoe_213 Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Здравейте. Може ли да ми кажете, защо ми се показват някои песни на ероглифи (тези които са на БГ език). Как да си ги направя да са си нормално, на разбираем език за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Най - вероятно имаш проблеми с инсталираните шрифтове.Идва ми една идея - инсталирай ФлексТайп и после го деинсталерай като запазиш инсталираните шрифтове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Като за начало се увери, че регионалните ти настройки са както са описани в тази тема. Ако имаш инсталиран FlexType, го деинсталирай и почисти както е описано в споменатата тема. Ако нямаш инсталиран, но си имал, прочети и виж дали е почистено както трябва.Освен това отвори настройките на Winamp (CTRL+P) -> вляво Playlist -> вдясно махни отметката на Use skin or language pack font (ако е сложена) и избери от падащото меню някой шрифт, който е доказано стабилен - например Arial. Най - вероятно имаш проблеми с инсталираните шрифтове.Идва ми една идея - инсталирай ФлексТайп и после го деинсталерай като запазиш инсталираните шрифтове.Не. Нека не се дават идеи да се инсталира софтуер, който прави само поразии. Това не би довело до нищо положително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Като за начало се увери, че регионалните ти настройки са както са описани в тази тема. Ако имаш инсталиран FlexType, го деинсталирай и почисти както е описано в споменатата тема. Ако нямаш инсталиран, но си имал, прочети и виж дали е почистено както трябва.Освен това отвори настройките на Winamp (CTRL+P) -> вляво Playlist -> вдясно махни отметката на Use skin or language pack font (ако е сложена) и избери от падащото меню някой шрифт, който е доказано стабилен - например Arial.Не. Нека не се дават идеи да се инсталира софтуер, който прави само поразии. Това не би довело до нищо положително.При мен положението е същото. Настройките ми са както са в гореописаната тема и всичко което надолу си описал е направено но на определени места след латинският текст излизат и йероглифи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 В други плеъри, които четат ID3 етикети, също ли се изписват с йероглифи? Ако да, то значи самата информация в етикетите не е кадърна и просто трябва да се редактира и да се напише наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Най верятно си прав: http://img231.imageshack.us/img231/986/aimpld3.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Здравейте. Кажете ми, защо ми се показва всеки път ъпдейт за Winamp 5.5. Предполагам, че се плаща за този ъпдейт, и може ли да спра поне да не ми се показва съобщението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Ctrl+P -> General Preferences -> без тикче на "Check for new version on startup" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост