gameguard Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Здравейте ! Имам следния проблем.След изключване на монитора се развалиха настройките на графиката, като казвам графика имам в предвид в меню-то на монитора има едно подменю Geometri в него има Pincushion, Trapezoid, Parallelogram, Rotation, pin.balance, T.pin Corner, B.pin Corner. Проблема е там, че когато оправя например Trapezoid ми се разместват другите и е просто невъзможно да се оправят ... спомням си, че в книжката с монитора имасхе настройките обаче сигурно съм я смесил с други листове хартия и е заминала в камината... Та ако някъде в нета има подобно описание за тези настройки постнете линк.Търся вече 2-ри ден и нищо :( Монитора : http://www.c-enter.hu/uploadFiles/16067/Daewoo-719Bf.jpgМерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Обикновено в екранното меню на мониторите има възможност за възстановяване на стандартните настройки; след това можеш да използваш някоя програма за тест на монитори и да си настроиш картината според твоите предпочитания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gameguard Публикувано Ноември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Интересно защо тогава на моя няма :( Кажи някоя програма за тест Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Nokia TestNEC Test Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gameguard Публикувано Ноември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Мерси! Може да изтривате темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 8, 2007 Report Share Публикувано Ноември 8, 2007 Мерси! Може да изтривате темата.Няма смисъл да се трие, може някой друг да има подобен проблем и тази тема да му помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост