Jump to content

Търся програма за склад

Препоръчан пост

Търся програма за следене на срокове на годност на стоките,че ми писна да плащам брак.

Искам като въвеждам срока на годност на дадена стока/артикул/ тя да ми показва най-близко изстичащия независимо от времето на доставката и по-възможност да ме информира за предстоящо изстичащи.

Благодаря Ви за съдействието.

Сподели другаде

Предполагам, че една електронна таблица ще ти свърши работа - обикновено има възможност да се сортират данните по въведена дата или при настъпване на дадено събитие да се извежда съобщение за събитието. Разгледай и Microinvest WarehouseOpen - това е OpenSource складов софтуер за Linux.
Сподели другаде

Здравейте,

имаме разработена складова програма, която алармира за изтичането на сроковете на годност на стоките в склада, както и тяхното намаление по зададен предварително минимум. Програмата поддържа триизмерна топология на склада. Може да се свързва с периферни устройства - принтери, касови апарати, баркод четци, магнитни карти и други.

mireto: Моля, посочете линк за представяне и тестване на програмата

Редактиран от mireto
Сподели другаде

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Привет,

Ако ти трябва програма само за следене на срока на годност можеш да си направиш едно елементарно Excel-ско файлче, в което да ти се следи всичко. Ще стане бързо и лесно, и ако искаш с удоволствие ще ти помогна.

Сподели другаде

• 5 months later...
  • 2 years later...

Привет,

Ако ти трябва програма само за следене на срока на годност можеш да си направиш едно елементарно Excel-ско файлче, в което да ти се следи всичко. Ще стане бързо и лесно, и ако искаш с удоволствие ще ти помогна.

Мноооого бих искал и аз,но за съжаление незная как.

Благодаря!

Сподели другаде