alek200 Публикувано Ноември 5, 2007 Report Share Публикувано Ноември 5, 2007 Здравейте, преди малко си изтеглих FlashFXP програмата e107 регистрирах се в FreeHostia и сега се чудя как точно се използва програмата FlashFXP... какво да активирам в freehostia май трябва да получа нещо от freehostia и да го запиша в FlashFXP-то ама незнам точно какво ? някой ще ми помогне ли малко ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 5, 2007 Report Share Публикувано Ноември 5, 2007 Плати си хостинга и домейна и ще си спестиш много ядове - Съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Ноември 5, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2007 Това догодина а сега ще ми помогнеш ли ? някой може ли да ми даде линк към работеща е107 програм лично тествана ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 7, 2007 Report Share Публикувано Ноември 7, 2007 Здравей, Последната версия на е107 можеш да изтеглиш от нашия каталог - e107 @ SoftVisia.com Относно качването на системата върху някой сървър с програмата FlashFXP, можеш да погледнеш ръководството за качване на файлове с програмата - Качване на файлове с помощта на FlashFXP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост