pinkflower Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 Проблема е следния:При влизане в самия Windows ми излиза следното нещо: 1 2 3 Има ли начин,по който мога да премахна това и от къде идва проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 Погледни какво имаш в папката Startup (менюто Start > Programs), ако там има НР-нещо-си или Photo-нещо-си - трий.Ако няма, тогава отваряш Start > Run и в прозореца дето ще ти се отвори, пишеш: msconfig, после ENTER.Отваря ти се нов джам, отиваш във етикета Startup и гледаш дали имаш подобни на гореописаните файлове. Ако се притесняваш, че можеш да объркаш нещо, правиш една снимка и я пускаш във темата. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 А за първата грешка мисля, че ще помогнат Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pinkflower Публикувано Ноември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 http://images20.snimka.bg/004414220-big.jpg http://images20.snimka.bg/004414223-big.jpg A и hp -то ми трябва заради фотоапарата ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 Ние софтуера няма да го трием, а просто ще кажем на ОС-а да не ги зарежда тея работи. Иначе можеш да ги изключиш, да рестартираш и да видиш какво ще стане. Ако няма ефект ще ги маркираш отново, рестартираш и те пак ще се заредят... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pinkflower Публикувано Ноември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 ДааааааНе се появи Много,ама мноооого ви благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост