unknown Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Aбе да му се невиди, незнам какво става тук, но Чисто нова карта ми прави проблем като старата! забиват ми игрите след като ги пусна. VGU recover-a se oпитва да направи нещо, но бес успех. Дъното ми е asus p4v8x-x, видеото го знаете. ето и текущите ми настройки на картата. ползвам омега драйвери, последната fixed версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 А пробва ли с по-стари драйвери?иначе можеш да спреш fast write, понякога помага! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 В случая го е спрял гледам, аз препоръчвам да го пусне тези карти специално, се възползват от него... по-скоро не е от видеото... може и дъното да не е вред... а и захранването да бяга... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 В случая го е спрял гледам, аз препоръчвам да го пусне тези карти специално, се възползват от него... по-скоро не е от видеото... може и дъното да не е вред... а и захранването да бяга...Я пак погледни картинката. Иначе както казваш ти, проблемът може да е на друго място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Оу да, пуснат е - моя грешка Иначе AGP Write-a бил спрян... е в един посреднощ такива подробности се изпускат. До автора- погледни си волтажите, примерно с Everest... ако имаш някакъв клок по FSB махни го и т.н. ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Ноември 2, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Живко, точно както предложи го спрях първо fastwrite-a, но без успех. нямам никакво клокване на fsb-то, изобщо всякакъв вид клок. единствено посочих, че е AGP и aperture size 256mb... сега ще го сваля на 128 и ще пробвам да включа agp write-a. сега като се сетих, може ли от флашване с по-нова версия на дъното да се е получило? каква вероятност има? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Възможно е. Пробвай да върнеш оригиналния ако имаш бекъп или изтегли друга версия по-нов/по-стар ... Не винаги най-новото е най-добро... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Ноември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 пробвах 2 версии назад(bios-a)... нищо...смених с драйвери от сайта на ати, т.е. да не са омега, отново нищо...просто... си забива Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 я пусни един досовски мемтест или провери дъното дали има подути кондензатори! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 3, 2007 Report Share Публикувано Ноември 3, 2007 Само един бърз съвет - собственик съм на 9550 и последните 4 версии на драйверите на ати имат различни проблеми при мен. Затова ползвам 7.6, виж дали ще има промяна, ако ползваш тази версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hlevoust Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 unknown, едва ли проблемът е в картата - пишеш, че и с предишната си имал същите проблеми. Имам същата карта от около половин година и не ми е правила никакви проблеми. А не мога да разбера от какъв зор сменяте драйверите (имаше такива мнения по-горе), аз ползвам тия от придружаващият картата диск и всичко си е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 unknown, едва ли проблемът е в картата - пишеш, че и с предишната си имал същите проблеми. Имам същата карта от около половин година и не ми е правила никакви проблеми. А не мога да разбера от какъв зор сменяте драйверите (имаше такива мнения по-горе), аз ползвам тия от придружаващият картата диск и всичко си е ОК. Тези с придружаващия диск, поне при мен са версия 5.7, а от версия 5.9 на-горе има една нова опциика- Adaptive Anti Aliasing ... и някой игри правят проблеми... та за това сменяме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 И аз имам 9550 - драйверите се сменят за по-добра производителност. Въпреки, че аз съм сложил едни на омега и от тогава не съм ги пипал. Не съм имал проблеми с картата обаче...Даже ми е клокната малко и си работи добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Ноември 4, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 unknown, едва ли проблемът е в картата - пишеш, че и с предишната си имал същите проблеми. Имам същата карта от около половин година и не ми е правила никакви проблеми. А не мога да разбера от какъв зор сменяте драйверите (имаше такива мнения по-горе), аз ползвам тия от придружаващият картата диск и всичко си е ОК.как така съм имал същите проблеми? п.п. мисля, че е от дъното... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hlevoust Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 как така съм имал същите проблеми? ...Ами сам си го написал:...но Чисто нова карта ми прави проблем като старата! забиват ми игрите след като ги пусна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост