Jump to content

Проблем с видеокарта ATI Radeon 9550 256mb

Препоръчан пост

Aбе да му се невиди, незнам какво става тук, но Чисто нова карта ми прави проблем като старата! забиват ми игрите след като ги пусна. VGU recover-a se oпитва да направи нещо, но бес успех.

Дъното ми е asus p4v8x-x, видеото го знаете. ето и текущите ми настройки на картата. post-69-1193919495_thumb.png

ползвам омега драйвери, последната fixed версия.

Сподели другаде

В случая го е спрял гледам, аз препоръчвам да го пусне :) тези карти специално, се възползват от него...

по-скоро не е от видеото... може и дъното да не е вред... а и захранването да бяга...

Сподели другаде

В случая го е спрял гледам, аз препоръчвам да го пусне :) тези карти специално, се възползват от него...

по-скоро не е от видеото... може и дъното да не е вред... а и захранването да бяга...

Я пак погледни картинката. ;)

Иначе както казваш ти, проблемът може да е на друго място.

Сподели другаде

Оу да, пуснат е - моя грешка :)

Иначе AGP Write-a бил спрян... е в един посреднощ такива подробности се изпускат.

До автора- погледни си волтажите, примерно с Everest... ако имаш някакъв клок по FSB махни го и т.н. ...

Сподели другаде

Живко, точно както предложи го спрях първо fastwrite-a, но без успех.

нямам никакво клокване на fsb-то, изобщо всякакъв вид клок. единствено посочих, че е AGP и aperture size 256mb... сега ще го сваля на 128 и ще пробвам да включа agp write-a.

сега като се сетих, може ли от флашване с по-нова версия на дъното да се е получило? каква вероятност има?

Сподели другаде

Само един бърз съвет - собственик съм на 9550 и последните 4 версии на драйверите на ати имат различни проблеми при мен. Затова ползвам 7.6, виж дали ще има промяна, ако ползваш тази версия.
Сподели другаде

unknown, едва ли проблемът е в картата - пишеш, че и с предишната си имал същите проблеми.

Имам същата карта от около половин година и не ми е правила никакви проблеми. А не мога да разбера от какъв зор сменяте драйверите (имаше такива мнения по-горе), аз ползвам тия от придружаващият картата диск и всичко си е ОК.

Сподели другаде

unknown, едва ли проблемът е в картата - пишеш, че и с предишната си имал същите проблеми.

Имам същата карта от около половин година и не ми е правила никакви проблеми. А не мога да разбера от какъв зор сменяте драйверите (имаше такива мнения по-горе), аз ползвам тия от придружаващият картата диск и всичко си е ОК.

Тези с придружаващия диск, поне при мен са версия 5.7, а от версия 5.9 на-горе има една нова опциика- Adaptive Anti Aliasing ... ;) и някой игри правят проблеми... та за това сменяме :)

Сподели другаде

И аз имам 9550 - драйверите се сменят за по-добра производителност. Въпреки, че аз съм сложил едни на омега и от тогава не съм ги пипал. Не съм имал проблеми с картата обаче...Даже ми е клокната малко и си работи добре.
Сподели другаде

как така съм имал същите проблеми?

п.п. мисля, че е от дъното...

Сподели другаде

как така съм имал същите проблеми?

...

Ами сам си го написал:

...но Чисто нова карта ми прави проблем като старата! забиват ми игрите след като ги пусна...
Сподели другаде