slavi Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Здравейте! На скоро забелязах,че Контрол Панела ми го няма.Това ми излиза като натисна нещо свързано с Контрол Панела(Add or remove programs),(часовникът)(всичко което е свързано).И в Start-a го няма не мога да го открия. [This operation has been cancelled due to restritions in effect on this computer.Please contact your system administrator.] Нека всеки който може да ми помогне, да пише по темата. Благодаря Предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Най-добре приказвай с човека, който ти е инсталирал XP-то, поради причина, че той (най-вероятно) ти е направил ограничен акаунт или просто човека, който ползва най-често компа, ти е погодил този номер. Може да има и друга причина.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост