gogo_57 Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 От около 10 дена не мога да вляза в сайта на Zamunda.net. Влизам във всички други сайтове но не и в Zamunda.net.Изписва ми ,че страницата не може да бъде отворена.В момента съм с IE7 ,инсталирах си Мозилатаи пак същата работа. Купих си нов компютър, преинсталирах уиндоуса и пак не ще.От друг компютър си влизам нормално с мето име и парола. Обадих се на интернет доставчика и от там ми казаха,че и други саимали този проблем и било от сайта на Zamunda.net. Смениха ми IP адреса и пак не ще.Ако някой може дапомогне ще му бъда много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Здравей, Пробвай да влезеш от компютъра на твоя приятел и пиши до екипа на торента, защото според мен и те трябва да си проверят нещата - http://zamunda.net/sendmessage.php?receiver=staff Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост