VIS Публикувано Октомври 31, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Подкарах това Patch Gecube RX1300 & RX1600Pro AGP Cards. направих всичко, и накрая нищо не стана Май ще направя една снимка на сегашния Уйндолс, ще форматирам хард диска, ще инсталирам наново, и ако тогава има проблем, отива в сервиза, ако не, ще върна стария, да видим какво ще стане.Благодаря на всички отзовали се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 А сигурен ли си, че натоварването не е нормално? Тоест, че наистина машината не се претоварва от ползването й? Например моя стария комп много го мореше, когато няколко неща работят с харда. Пълни ли са ти всички партишъни? И дефрагментирал ли си скоро? Може да пробваш да разчистиш и да дефрагментираш. Идеята със снимката също е хитра, за да видиш дали нещата ще се оправят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 5, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2007 Явно проблема е бил софтуерен. Преинсталирах го, и сега си върви супер.Благодаря пак на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo_borilov Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Здравейте, реших да не правя нова тема, а да пиша в тази.Значи проблема ми е следният - от известно време компютъра ми не работи като хората. Като седи известно време включен (2-3 часа) започва да се забавя. Игри да играя е невъзможно. Пускам игра и след 10-15 миннути (след рестарт на компа) започва да цикли. Два пъти преинсталирахме Уиндоус без ефект. Мислих, че може да е нещо от драйвери, но единият път го преинсталира опитен човек и не мисля, че е объркал драйверите. Реших да изтегля програма да видя каква е температурата. Първо теглих Еверест, но не можахме да се разберем с нея и изтеглих SpeedFan и тя показа 70 градуса някъде, което според мен не е нормално. Ако може някакви съвети да ми дадете ще съм благодарен, макар че така или иначе ще го носим да го прегледа чичо доктор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Здравейте, реших да не правя нова тема, а да пиша в тази.Значи проблема ми е следният - от известно време компютъра ми не работи като хората. Като седи известно време включен (2-3 часа) започва да се забавя. Игри да играя е невъзможно. Пускам игра и след 10-15 миннути (след рестарт на компа) започва да цикли. Два пъти преинсталирахме Уиндоус без ефект. Мислих, че може да е нещо от драйвери, но единият път го преинсталира опитен човек и не мисля, че е объркал драйверите. Реших да изтегля програма да видя каква е температурата. Първо теглих Еверест, но не можахме да се разберем с нея и изтеглих SpeedFan и тя показа 70 градуса някъде, което според мен не е нормално. Ако може някакви съвети да ми дадете ще съм благодарен, макар че така или иначе ще го носим да го прегледа чичо доктор Ако искаш да ти се помогне, давай по-конкретни данни: каква ти е конфигурацията, температурите и напреженията на повече компоненти конкретно, има ли вентилатори по кутията и къде, сканирал ли си за вируси и с какво и т.н. Как така не можахте да се спогодите с евереста? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo_borilov Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 http://store.picbg.net/thumb/79/A2/1231f34f3cc879a2.JPGТова ми е конфигурацията. За вирусите- сканирам постоянно с нод и още една-две програми. А за температурите и напреженията, това може ли да се види с Еверест, ако може да ми обясните по-точно как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 В EVEREST Ultimate раздел Компютър -> Датчик.Използвай и EVEREST Ultimate, за да дадеш точна информация за хардуера, че това, което си дал, не помага много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo_borilov Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Ето какво показва датчика:http://store.picbg.net/thumb/8C/FA/e1aa1bc853ac8cfa.JPGЕто и информацията за самия компютъра, мисля че това е точната информация :http://store.picbg.net/thumb/CE/7D/4bcaeb055493ce7d.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 http://store.picbg.net/thumb/79/A2/1231f34f3cc879a2.JPGТова ми е конфигурацията. За вирусите- сканирам постоянно с нод и още една-две програми. А за температурите и напреженията, това може ли да се види с Еверест, ако може да ми обясните по-точно как Като стартираш Еверест, отиваш на Компютър->Датчик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Ето какво показва датчика:http://store.picbg.net/thumb/8C/FA/e1aa1bc853ac8cfa.JPGЕто и информацията за самия компютъра, мисля че това е точната информация :http://store.picbg.net/thumb/CE/7D/4bcaeb055493ce7d.JPGТемпературата на процесора е над допустимата, която я дават, че е до 64-69 градуса за този модел. Трябва да видиш дали работи вентилаторът му и да не е събрал много прах. Компютърът чистен ли е? Има ли вентилатор отзад на кутията? Температурата на видеокартата също е висока, ако това не е измерено веднага след игра. Трябва да видиш и нейното охлаждане дали работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo_borilov Публикувано Юни 23, 2009 Report Share Публикувано Юни 23, 2009 Ами уж го чистиха преди 2 месеца, незнам какво точно правиха. В четвъртък ще им го занеса и ще има кажа да тестват там всичко или и аз незнам какво точно да направят, ама да ги оправят , че идва лято и мнооого свободно време... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo_borilov Публикувано Юни 25, 2009 Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Оказа се, че проблема е бил в някакви вентилатори, които не охлаждали компютъра и в това бил проблем, сега си работи без проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост