Jump to content

Как се качва примерно музика от CD или филм от DVD на компютъра?

Препоръчан пост

• 2 years later...

Привет на всички !!! Много ви моля за ПОМОЩ и предварително благодаря на всеки , който ми отдели време и внимание !!!

Проблемът ми е следния : имам 3 диска с видео , който искам да си кача на компютъра , но не успявам - видеото е сватбата ми така , че съм и 100 % сигурна, че самите дискове нямат защита ......

Идеи и съвети ....... ако е необходимо да изтегля някаква програма ,препоръчайте ми някоя която да не е платена ......

Хиляди благодарности на всички !!!!

Сподели другаде

По-горе Златинов е посочил връзка към темата Видео конвертиране за начинаещи – От DVD към avi. Разгледай инструкциите и коментарите там и прецени дали информацията ще ти свърши работа.

Друг вариант е да напишеш за какви точно дискове става въпрос, какъв вид файлове има на тях, има ли менюта и субтитри, например... напиши малко повече информация.

Сподели другаде

Дисковете са съвсем обикновени без меню и субтитри ....... пробвала съм с копи - нестава .... аз съм с 64 битов комп и Windows 7 - някои от горните програми или не са за 64 битов или не са за 7 серия ..... или стават незнам !!!

Като пусна диска излиза една синя таблица на първия ред пише AV4 1/1/2003 и долу Prev / Pley / Next ......... само това слагам диска и директно се показва тази смотана таблица ............

Сподели другаде

В какъв формат са файловете на диска? Какво точно значи това, че си пробвала с copy/paste, но не се е получило? Грешка някаква? Дай повече информация.
Сподели другаде

Незнам ...... като натисна десния на мишката шрифта на копи е блед т.е. нестава ........ то това е толкова просто нещо , че си скапах нервите от мислене и мъчене......
Сподели другаде

Опитай следното:

1. Изтегли си DirLister и я инсталирай;

2. Стартирай програмата, избери съответното устройство с диск вътре и направи един списък на файловете (с бутона Go!);

3. Прикачи тук полученият файл (би трябвало да е в .txt или .html формат).

Сподели другаде

Благодаря ви страшно много за помоща , но ще ги дам на една моя приятелка - отказвам се .......

Хиляди благодарности на всички които откликнаха мигновено и имаха желанието да ми помогнат !!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!

Сподели другаде

Защо не пробваш да копираш дисковете като Image върху твърдия диск? Не знам каква програма за запис на дискове ползваш, но опцията във въпросната трябва да е нещо от рода на: Create image (of Disk). Ако успееш да направиш Image на съответния диск, който уж НЕ е защитен, можеш да го монтираш на програма за виртуални устройства, като Daemon Tools, Alcohol 120%/(Безплатна)51%, Virtual CloneDrive и т.н. и така да си гледаш сватбата от твърдия диск. Можеш и да разархивираш копираното ISO, което мисля че ще си е равносилно на копирането, което искаш да направиш... Всичко това, САМО, ако сватбеният ти ден не е защитен с Copyrights :)
Сподели другаде