monityy Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Как се качва примерно музика от цд или филм от двд на компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Ами например с Copy/Paste, или нещо друго питаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 За музика от CD:http://softvisia.com/forums/index.php?show...2319&hl=riphttp://softvisia.com/forums/index.php?show...1546&hl=rip За филм (или друго) от DVD:http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1355http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=4821http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=4809 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pufinka85 Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 Привет на всички !!! Много ви моля за ПОМОЩ и предварително благодаря на всеки , който ми отдели време и внимание !!!Проблемът ми е следния : имам 3 диска с видео , който искам да си кача на компютъра , но не успявам - видеото е сватбата ми така , че съм и 100 % сигурна, че самите дискове нямат защита ......Идеи и съвети ....... ако е необходимо да изтегля някаква програма ,препоръчайте ми някоя която да не е платена ......Хиляди благодарности на всички !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 19, 2010 Report Share Публикувано Септември 19, 2010 По-горе Златинов е посочил връзка към темата Видео конвертиране за начинаещи – От DVD към avi. Разгледай инструкциите и коментарите там и прецени дали информацията ще ти свърши работа.Друг вариант е да напишеш за какви точно дискове става въпрос, какъв вид файлове има на тях, има ли менюта и субтитри, например... напиши малко повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pufinka85 Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Дисковете са съвсем обикновени без меню и субтитри ....... пробвала съм с копи - нестава .... аз съм с 64 битов комп и Windows 7 - някои от горните програми или не са за 64 битов или не са за 7 серия ..... или стават незнам !!!Като пусна диска излиза една синя таблица на първия ред пише AV4 1/1/2003 и долу Prev / Pley / Next ......... само това слагам диска и директно се показва тази смотана таблица ............ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pufinka85 Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 Диска е HP - ivent dvd-r 16 x 4.7 GB/120 min Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2010 Report Share Публикувано Септември 20, 2010 В какъв формат са файловете на диска? Какво точно значи това, че си пробвала с copy/paste, но не се е получило? Грешка някаква? Дай повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pufinka85 Публикувано Септември 21, 2010 Report Share Публикувано Септември 21, 2010 Незнам ...... като натисна десния на мишката шрифта на копи е блед т.е. нестава ........ то това е толкова просто нещо , че си скапах нервите от мислене и мъчене...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 21, 2010 Report Share Публикувано Септември 21, 2010 Опитай следното:1. Изтегли си DirLister и я инсталирай;2. Стартирай програмата, избери съответното устройство с диск вътре и направи един списък на файловете (с бутона Go!);3. Прикачи тук полученият файл (би трябвало да е в .txt или .html формат). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pufinka85 Публикувано Септември 22, 2010 Report Share Публикувано Септември 22, 2010 Благодаря ви страшно много за помоща , но ще ги дам на една моя приятелка - отказвам се .......Хиляди благодарности на всички които откликнаха мигновено и имаха желанието да ми помогнат !!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 22, 2010 Report Share Публикувано Септември 22, 2010 Защо не пробваш да копираш дисковете като Image върху твърдия диск? Не знам каква програма за запис на дискове ползваш, но опцията във въпросната трябва да е нещо от рода на: Create image (of Disk). Ако успееш да направиш Image на съответния диск, който уж НЕ е защитен, можеш да го монтираш на програма за виртуални устройства, като Daemon Tools, Alcohol 120%/(Безплатна)51%, Virtual CloneDrive и т.н. и така да си гледаш сватбата от твърдия диск. Можеш и да разархивираш копираното ISO, което мисля че ще си е равносилно на копирането, което искаш да направиш... Всичко това, САМО, ако сватбеният ти ден не е защитен с Copyrights Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост