boxsi11 Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 От известно време с включване на ХР ми излиза надписа по долу който го прилагам със шорт.Надписа много трудно се маха и е явно нещо сериозно.Моля за помощ и какво да правя.Да се има в предвид че съм със средни познания по компа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Като за начало преинсталирай Winamp и/или го смени с по-стара/по-нова версия. Не забравяй да махнеш след деинсталирането всички папки с името на програмата, които откриеш, и да почистиш регистрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 28, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Проблемът не се появява само с Winamp, а и с други програми.Просто както си работят след дена два като избера някой програма се появява този надпис който съм дал като шортче!Като си направя анализ този проблем май ми дойде след като инсталирах скайпа.Сега го дейнсталирах,но отново се появява този надпис касаеш обаче скайпа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Можеш ли да провериш дали файлът psapi.dll съществува в папката Window\System32 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Пусни и едно търсене за файла из С:. Ако никъде го няма, опитай да изтеглиш PSAPI.dll от тук (19KB). Ако линкът не работи, отвори тази страница и кликни линка за теглене ръчно. След като изтеглиш архива го разархивирай в C:\WINDOWS\system32\. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 29, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Направих всичко което ми препоръчахте: Файла PSAPI.dll го има в систем 32 на Уиндоус,за което прилагам шортче от който това е видно!След повторно избиране на същата програма ми дава и друга индикация,която също прилагам със шортче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 http://softvisia.com/forums/index.php?s=&a...ost&p=36556 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост