Jump to content

Проблем при работа с ХР

boxsi11

Препоръчан пост

От известно време с включване на ХР ми излиза надписа по долу който го прилагам със шорт.Надписа много трудно се маха и е явно нещо сериозно.Моля за помощ и какво да правя.Да се има в предвид че съм със средни познания по компа!
Сподели другаде

Като за начало преинсталирай Winamp и/или го смени с по-стара/по-нова версия. Не забравяй да махнеш след деинсталирането всички папки с името на програмата, които откриеш, и да почистиш регистрите.
Сподели другаде

Проблемът не се появява само с Winamp, а и с други програми.Просто както си работят след дена два като избера някой програма се появява този надпис който съм дал като шортче!Като си направя анализ този проблем май ми дойде след като инсталирах скайпа.Сега го дейнсталирах,но отново се появява този надпис касаеш обаче скайпа!
Сподели другаде

Пусни и едно търсене за файла из С:. Ако никъде го няма, опитай да изтеглиш PSAPI.dll от тук (19KB). Ако линкът не работи, отвори тази страница и кликни линка за теглене ръчно. След като изтеглиш архива го разархивирай в C:\WINDOWS\system32\.
Сподели другаде

Направих всичко което ми препоръчахте: Файла PSAPI.dll го има в систем 32 на Уиндоус,за което прилагам шортче от който това е видно!След повторно избиране на същата програма ми дава и друга индикация,която също прилагам със шортче
Сподели другаде