freako Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Много тъпо - като пусна х264 файл или MKV файл на GOMa и в 99% от случайте ми се разминава звукът с картината, имате ли представа от какво може да е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 А при други плеъри как е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freako Публикувано Октомври 29, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Ами Media Player Classic казва, че не може да рендне файла Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Попитай, KMPlayer и BSPlayer ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Възможно е да нямаш инсталиран кодек x264.http://softvisia.com/forums/index.php?s=&a...ost&p=33564 или да ти е по-слаба машинката (примерно с малко РАМ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freako Публикувано Октомври 30, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Въпроса не е да си сменям player-а А може наистина да е от малкото рам, знае ли ми душата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Еми ако е под 512, нормално да е да ти забавя, или звук или картина или субс.На мен при 1 ГБ рам, 256 видео и 2.6+ процесор, не мога да гледам HDTV, преди да преинсталирам Windows-а нямах проблем а сега.. инсталирах K-Lite кодеците и пак неще.. смисъл забавя се картина, звук и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Хм, ще си позволя да не се съглася. На Sempron 2200+ и 1GB RAM гледах HDTV рипнат видео файл - mkv (H.264+AAC) и нямаше почти никакви проблеми. Видео паметта не е от значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Ми тогава би ли препоръчал нещо, което да направя за да мога отново да си ги гледам. Всъщност, преди да преинсталирам Уина, бях с 512 РАМ и гледах ХДТВ, след преинсталацията имаше забавяне, дори сложих след това 512 РАМ отгоре и пак има разминаване, даже ще отворя нова тема, защото имам и друг проблем, там ще пиша - http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=5006 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Въпроса не е да си сменям player-а А може наистина да е от малкото рам, знае ли ми душатаПробвай да отвориш филма с GSpot и виж кои кодеци изисква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост