coojoe_213 Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Здравейте. Днес направих една голяма глупост. Реших да си преинсталирам компа, но имах някакъв вирус в дял ''Д''. Тъй като там имах Уиндос Виста... И какво направих, без да искам съм си сложил Windows XP в дял '' Д''. Незнам въобще сега как да го премахна. Няма никаква нужда от него. Сега имам стария си Windows XP, който е в дял ''Ц'', и новия в '' Д''. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Ако си сигурен във всичко което казваш, форматирай си дял "D", след като си влязъл в Windows който е на "C" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 28, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Опитах и не ми разрешава. Мисля си да не би този вирус (троянец), да прави нещо, защото от 3 дни интернета ми, вижте как излиза дадена страница. Също много лошо е, преди да вляза някъде трябва да отворя даден линк около 3-4 пъти, че да вляза най накрая вътре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Щом не ти разрешава (какво ти казва?), значи не е така както казваш... Да те попитам, как деинсталира VIsta от дял "D" Вируса (троянец) с какво го видя и де го (къде е)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 В случай, че нямаш нещо непрежалимо из харда, пък така и така си почнал, boot-ни от диска с WinXP и форматирай и двата дяла подред, след което си го инсталирай на C:\. Не си струва да губиш часове и дни, за да стигнеш до същия извод.За форматиране само на дял D:\ може да използуваш нещо от Hiren'sBootCD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 28, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Работя с Windows XP. Исках да си сложа Wndows Vista, и го направих. Тъй като с Вистата не се получи ефективност, т.е не ми разпознаваше, нито звукова карта, нито видео карта, реших да я премахна, като дам форматиране на дял ''Д''. Но и така не стана, и реших с диска за Windows XP, да го форматирам, но явно нищо подобно не съм направил, ами по-скоро съм инсталирал XP(още един). Разбрах че имам троянци, като пуснах НОД 32, тъй като видях че имам някакви проблеми с нета. Нито мога да вляза някъде както трябва от първия път, а там където има картинки, а всеки сайт почти има такива картинки, или някакви папки, ми се появяват като''Х''. Това е. Какво мога да направя сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 В случай, че нямаш нещо непрежалимо из харда, пък така и така си почнал, boot-ни от диска с WinXP и форматирай и двата дяла подред, след което си го инсталирай на C:\. Не си струва да губиш часове и дни, за да стигнеш до същия извод. Съвета на dixi е добър според мен.Не ми се вярва да можеш да инсталираш ХР след Vista, има нещо друго объркано, относно деинсталацията ти бях дал линк (доколкото си спомням) Ако няма да послушаш съвета на dixi, то поне сложи инсталационния диск на ХР и форматирай "D" - но лично аз се съмнявам че ХР то което е на дял "С" ти работи...Нищо не пишеш, пита ли те коя опирационна система да стартираш, въобще много се съмнявам че това което си мислиш че е, е така.Принципно ако на едно PC си инсталирал ХР на С а после Vista на D, в която и от двете да влезеш ти показва (визуално) че си в дял C а другата операционна е на D... И този троянец, като го намери, не го ли изтри в крайна сметка?Относно ''Х'' четата, пробвай да инсталираш Flash Player Според мен отново - послушай съвета на dixi. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Или просто отиди в "Менора" или "Бергон Компютри" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 29, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Достатъчно съм способен, че да си дам компа в Менора или Бергон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост