help_me Публикувано Ноември 1, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Вчера най-накрая замъкнах пс-то в сервиза.Когато си го взех ми казаха ,че от BIOS-а не били включени портовете.Аз съм 100% сигурна,че бяха пуснати.И когато ги попитах защо като не са били включени 3те флашки и камерата не работтят (т.е портовете са ги прецакали) не можаха да ми дадат смислен отговор!Сега нямам с какво да пробвам дали ми бачкат портовете,просто всичко,което имам и е с USB накрайник е прецакано :'( Българска работа!!!!!!!!! :pissed: П.С. Благодаря на всички, които удариха по едно рано със съвети Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Те ония 'майстори' са пробвали, повярвай ми!А поиска ли протокол от техния сервиз за ремонтните услуги, които са извършени(било то настройка на биос)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help_me Публикувано Ноември 2, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Не :( а май трябваше питах ги трябва ли им гаранционната карта и те ми казаха ,че не! за първи път ходя по сервизи да се разправям и,колкото и глупаво да звучи,не знаех, че дори и за БИОС настройки трябва да ми издадат протокол вината си е моя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост