Nav Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Преди време ме попитаха дали в София могат да се намерят някакви вестници на английски и руски език. Понеже идея си нямам какво да кажа реших да питам тук. Ако някой може да ми помогне ще съм му задължен, търся от къде могат да се закупят или пък в краен случай някакъв абонамент да се направи. Мерси предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Ами цяло лято продаваха по курортите. Поне при мен на Златни Пясъци имаше колкото искаш. Даже и в центъра има 1-2 местенца където мисля че все още предлагат, но не съм особенно сигурна.Но виж за извън сезона и точно в София... Незнам, не мога да ти кажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 В София съм виждал на будката на ъгъла на Шератон! Ама скоро не съм минавал от там, пък и май този реп е на мястото на новият път! Със сигурност обаче в центъра ще има такива печатни издания, както предполагам и в района на х-л Плиска - там има доста дипломати барабар със семействата си! Може да провериш и РЕП-а на Burda - между министерски съвет и Пица Хът.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 28, 2007 Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Виждам, че търсиш печатни издания, но мога да предложа он - лайн издания. Погледни в лявата част на http://www.utv.bg/ . Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Октомври 29, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Мерси много за помощта . Задължен съм ви, адресите ще ги проверя при първа възможност . vesodimov не че търся само печатни издания, но въобще не ми беше хрумнало да попитам и за он-лайн такива. Мерси, че се сети, ако не беше споменал не знам дали аз щях да включа . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост