Jump to content

Вестници на чужд език

Nav

Препоръчан пост

Преди време ме попитаха дали в София могат да се намерят някакви вестници на английски и руски език. Понеже идея си нямам какво да кажа реших да питам тук. Ако някой може да ми помогне ще съм му задължен, търся от къде могат да се закупят или пък в краен случай някакъв абонамент да се направи. Мерси предварително :peace: .
Сподели другаде

Ами цяло лято продаваха по курортите. Поне при мен на Златни Пясъци имаше колкото искаш. Даже и в центъра има 1-2 местенца където мисля че все още предлагат, но не съм особенно сигурна.

Но виж за извън сезона и точно в София... Незнам, не мога да ти кажа. :lookaround:

Сподели другаде

В София съм виждал на будката на ъгъла на Шератон! Ама скоро не съм минавал от там, пък и май този реп е на мястото на новият път! Със сигурност обаче в центъра ще има такива печатни издания, както предполагам и в района на х-л Плиска - там има доста дипломати барабар със семействата си! Може да провериш и РЕП-а на Burda - между министерски съвет и Пица Хът.

Успех!

Сподели другаде

Мерси много за помощта :yesss: . Задължен съм ви, адресите ще ги проверя при първа възможност :) . vesodimov не че търся само печатни издания, но въобще не ми беше хрумнало да попитам и за он-лайн такива. Мерси, че се сети, ако не беше споменал не знам дали аз щях да включа :yes: .
Сподели другаде