Jump to content

Захранването при Turn off не винаги изключва

Препоръчан пост

Когато дам Turn off /Shut down/ захранването на компютъра ми не винаги изключва и остава да работи. Смених го с ново - Fortron 400W същата работа. Къде може да е причината?
Сподели другаде

Пробвай на първо време да обновиш драйверите на дънната си платка с най-новите или последните стабилни такива. Също така виж да не би някой кабел да се е разхлабил, макар че това не би било причина за проблема ти, но за всеки случай.
Сподели другаде

Пробвай на първо време да обновиш драйверите на дънната си платка с най-новите или последните стабилни такива. Също така виж да не би някой кабел да се е разхлабил, макар че това не би било причина за проблема ти, но за всеки случай.

Търсих нови драйвери и в Google и къде ли не, не можах нищо да намеря. Трябва ми работещ линк за дърпането на драйверите, иначе информация много. Моля някой ако може да ми помогне.

Дъното ми е Soltek SL-86SPE2-L

Сподели другаде

Драйверите за дъното.

Под Safe Mode също ли не иска да изключва?

Това драйвери за моето дъно ли са? Понеже четох txt файла и никъде не видях да пише че е за SL-86SPE2-L?

Сега как да ги преинсталирам тези драйвери - директно върху exe ли?

Сподели другаде

Това драйвери за моето дъно ли са? Понеже четох txt файла и никъде не видях да пише че е за SL-86SPE2-L?

Сега как да ги преинсталирам тези драйвери - директно върху exe ли?

Твоето дъно е с чип на Intel. Това, което ти давам, е пакет с драйвери за много чипове на Intel. Просто стартираш exe-то и си следваш инструкциите.

Сподели другаде