anideni Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 Добре и това ще пробвам но вече утре, сега само да споделя какво ми прави впечатление напоследък - значи браузърите спират да зареждат, но продължавам да си отварям softvisiata и да пиша тук - много странно ми се струва. Но след още известно време спират и нея да зареждат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anideni Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Здравейте отново. Да докладвам днес какво стана - пробвах да работя с браузърите без да включвам скайп, но проблема си остана.После се чухме по телефона с един приятел и той ме посъветва да задам ръчно настройките на лан картата , а да не я оставям да ги получава автоматично. Направих го около 12 часа на обяд - до сега браузърите работят, но аз не смея да се надявам че проблема е решен.След една от преинсталациите, изкара около 10 часа преди да започнат проблемите.Ще видим как ще се развият нещата и ще пиша пак за резултати.Много благодаря, че откликнахте на проблема и благодаря и за всички съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greeN Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Реших да не пускам нова тема ,а да пиша в тази.Сигурно по въпроса е дискутирано много,ама с търсача не откривам решение.Проблема е прост - на много страници(сред които слава Богу не е SoftVisia ) добрия стар Internet Explorer 6 (че и младока 7-мицата) просто се сриват и - Internet Explorer has encountered a problem and needs to close...Почти съм убеден че причините за това може да са 1 милион,но?Страниците на които чичо експлорър намира смъртта си са от типа на форуми и такива за видео.Някакви насоки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2008 Report Share Публикувано Юни 30, 2008 Можеш да пробваш да деинсталираш всички Flash плъгини от Add or remove programs, след което да почистиш с Adobe Flash Uninstaller (181KB), като затвориш всички браузъри, преди да стартираш програмата, и после рестартираш компютъра. След рестарта инсталираш последната версия на Flash. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greeN Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 по инерция заедно (ама съм много тъп) със флаш плъгина (който си беше само един) деинсталирах и ActiveX controls. С какво се ограничавам премахвайки я?Доколкото знам ,това са добавки за Експлорър,които помагат на бързото зареждане на страниците,или съм в грешна посока? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Ще можеш след това да си инсталираш всичко отново. Не се притеснявай. То ще те предупреди че сайта съдържа дадени неща, които ги нямаш и ще ти предложи да ги инсталираш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greeN Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 благодаря,това важи само за Интернет Експлорър,нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 (Редактиран) не мога да ти кажа точно, защото не съм сигурен. Ще те излъжа, но мисля че да. Докато Flash Playera си важи за всички браузъри. Редактиран Юли 9, 2008 от VIS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 ActiveX се поддържа само от Internet Explorer. Flash се поддържа от всички браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Имам проблем с Opera Next 11.50 alpha build 1009. Всеки път, когато затворя браузъра и после го отворя наново, пиша на кирилица и постоянно трябва да сменям езика на латиница. Моля, някой да помогне !! Не ползваm FlexType, a фонетиката на Windows.ОS: Windows 7 Ultimate 32-bits Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Малко не схванах. При повторно стартиране на Opera има нужда от постоянна смяна на езика? Докато пишеш той се сменя сам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Малко не схванах. При повторно стартиране на Opera има нужда от постоянна смяна на езика? Докато пишеш той се сменя сам? Не! Докато пиша, не се сменя сам. Пример: отварям примерно Operata и пиша на кирилица, сменям езика на латиница (Alt+Shift) и си влизам да речем в сайта softvisia.com. След това, гледам каквото ще гледам и си зтварям браузъра, без да съм сменял езика. И след малко, като отворя пак Opera, отново езика ми е на кирилица и пак трябва да го сменям на латиница от Alt+Shift и така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Ако езикът по подразбиране е български, то е напълно нормално това, че Opera при стартиране е с него език. Въпросът е само при Opera ли е така или и в другите програми по подразбиране се пише на кирилица? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Ако езикът по подразбиране е български, то е напълно нормално това, че Opera при стартиране е с него език. Въпросът е само при Opera ли е така или и в другите програми по подразбиране се пише на кирилица? Сега като отворих и Internet Explorer, и там е на български и пак трябва да го сменям. Докато е отворена Опера и си пиша на латиница, като отворих Internet Explorer там беше на кирилица. И друго, както е на латиница в браузъра, като отворя Microsoft Word, автоматично се смени на кирилица, без да съм пипал нищо аз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Да, нормално. Езиците в програмите са самостоятелни. Т.е. на каква клавиатурна подреба пишеш в една програма не оказва влияние на използваната подредба в друга програма. Отвори контролния панел -> Change Keyboards or other input methods -> Change keyboards..., там в горното падащо меню избери English (United States) - United States-International и потвърди с OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост