Jump to content

Проблем с Windows Vista

coojoe_213

Препоръчан пост

Беше ли инсталирал всички нужни драйвери на компонентите за Vista? Без да имаме по-точна информация е трудно да се помогне. Шотче би било по принцип добре да дадеш.
Сподели другаде

дъната имат два слота pci и pci expres и да не си играя да ги заменям съм ги поставил по слотовете.махнах 7300gs от pci слота и оставих 8500 gt в pci expres и ето какво се получава дори се опитах да заредя драйверите на дъното но не ми позволи.виж снимките на картата в pci expres.

:lookaround:

post-2910-1201282601_thumb.jpgpost-2910-1201282641_thumb.jpg

:help:заредих драйверите от сайта на енвидия но без резултат

Сподели другаде

Как така си вкарал 7300GS в PCI слот? Човече, ти въобще наясно ли си кое какво е?

Как така не ти даде да инсталираш драйверите за дъното, какво съобщение изведе? Какво е дъното? Откъде инсталираш тези драйвери? Сигурен ли си, че си изтеглил правилните драйвери?

Сподели другаде

http://www.enicomp.com/forum/viewtopic.php?p=147

а това какво е ?.....

дъното ми е http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...-eSATA2&s=n

но там се вижда че може да потдържа до windows xp 64.a ето какво ми изписва като се опитам да исталирам vga driver който се намира в диска на дъното.post-2910-1201287603_thumb.jpg

как да разбера кое е моето дъно от тези http://www.asrock.com/support/NewDrivers.asp :coffee:

Сподели другаде

Не разбирам как очакваш тези драйвери да се инсталират, след като не само явно не са за Windows Vista, но и са за видео карта, каквато нямаш.

Драйверите за дънната платка можеш да изтеглиш от тази страница, просто изчакай докато започне свалянето. Поддържат се всички съвременни Windows-и.

Ето и драйвери за видео картата, за Windows Vista 32-bit (31.9MB) и 64-bit (45.1MB). Изтели версията, която ти е нужна на теб.

Махни картата, която е на допълнителния "AGI" интерфейс (ASRock не спират да ме изумяват с простотиите си; тия хора трябва да се спрат, преди идиотщината и некомпетентността им да станат заразни) и остави само 8500 на основния PCI-Express x16 слот.

Иди в Add or remove programs и деинсталирай всякакви драйвери на Intel и nVidia Forceware, ако имаш такива. После почисти с Driver Cleaner, както е описано в тази тема (там има и линк към програмата). След това инсталирай драйверите за дъното, рестартирай и после инсталирай драйверите за видео картата и рестартирай отново.

Сподели другаде