Night_Raven Публикувано Януари 24, 2008 Report Share Публикувано Януари 24, 2008 Беше ли инсталирал всички нужни драйвери на компонентите за Vista? Без да имаме по-точна информация е трудно да се помогне. Шотче би било по принцип добре да дадеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 24, 2008 Report Share Публикувано Януари 24, 2008 да първо от диска на картата (8500 гт) но без резултат,после го ъпдейтнах но пак нищо не се получи.ето ти и това което са написали те modes.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2008 Report Share Публикувано Януари 24, 2008 А драйверите за дъното? Опитай да изтеглиш най-новите драйвери от сайта на nVidia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 вистата на ли си ги има и автоматично ги зарежда.в управлението на устройството само видео картата е с жълт триъгълник и (!) знак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Ти си инсталирай драйверите и за дъното въпреки това. Изтегли ли нужните драйвери от сайта на nVidia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 като инсталирам драйверите за дъното ми, изчезва звука.виж как изглежда устройството ми със 7300 gs.като 8500 gt съм я сложил в слота pci expres. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Тук вече съм озадачен. Как така имаш едновременно 2 видео карти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 дъната имат два слота pci и pci expres и да не си играя да ги заменям съм ги поставил по слотовете.махнах 7300gs от pci слота и оставих 8500 gt в pci expres и ето какво се получава дори се опитах да заредя драйверите на дъното но не ми позволи.виж снимките на картата в pci expres. заредих драйверите от сайта на енвидия но без резултат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Как така си вкарал 7300GS в PCI слот? Човече, ти въобще наясно ли си кое какво е?Как така не ти даде да инсталираш драйверите за дъното, какво съобщение изведе? Какво е дъното? Откъде инсталираш тези драйвери? Сигурен ли си, че си изтеглил правилните драйвери? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 http://www.enicomp.com/forum/viewtopic.php?p=147а това какво е ?.....дъното ми е http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...-eSATA2&s=nно там се вижда че може да потдържа до windows xp 64.a ето какво ми изписва като се опитам да исталирам vga driver който се намира в диска на дъното. как да разбера кое е моето дъно от тези http://www.asrock.com/support/NewDrivers.asp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 Не разбирам как очакваш тези драйвери да се инсталират, след като не само явно не са за Windows Vista, но и са за видео карта, каквато нямаш.Драйверите за дънната платка можеш да изтеглиш от тази страница, просто изчакай докато започне свалянето. Поддържат се всички съвременни Windows-и.Ето и драйвери за видео картата, за Windows Vista 32-bit (31.9MB) и 64-bit (45.1MB). Изтели версията, която ти е нужна на теб.Махни картата, която е на допълнителния "AGI" интерфейс (ASRock не спират да ме изумяват с простотиите си; тия хора трябва да се спрат, преди идиотщината и некомпетентността им да станат заразни) и остави само 8500 на основния PCI-Express x16 слот.Иди в Add or remove programs и деинсталирай всякакви драйвери на Intel и nVidia Forceware, ако имаш такива. После почисти с Driver Cleaner, както е описано в тази тема (там има и линк към програмата). След това инсталирай драйверите за дъното, рестартирай и после инсталирай драйверите за видео картата и рестартирай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 25, 2008 Report Share Публикувано Януари 25, 2008 веднага се заемам със задачата,бъди на линия за да ти дам отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост