coojoe_213 Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Проблемът е следния.... Значи имам си XP, и реших да си сложа Vista. Направих инсталацията на Вистата върху дял ''Д''. Пуснах си Вистата, но след като видях, че нямам интернет, нито звук...., не ми разпознава нищо от хардуера (уж само си намирало драйверите ли, нещо такова) и реших да го премахна (Вистата). Но незнам от къде. Къде да вляза, че да си премахна Вистата, колкото и да не искам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Ето тук пише как ама ако толкова не искаш остави си я, намери драйвери и готово...за драйвери погледни тази статия на Night Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Аз драйвери имам , но не ги приема на Виста, незнам защо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Аз драйвери имам , но не ги приема на Виста, незнам защо. Най вероятно защото не са за Vista... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 То това е ясно, но от къде да ги взема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Ами поразгледай линка по нагоре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 22, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Гледах линка, но забелязах къде има драйвери за компоненти за Windows Vista. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koroin Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Имам проблем. Купих си комп. във Франция със френска Vista съответно и без инсталационен диск. Някой може ли да ми каже как да си я пусна на английски? Ако може по подробно защото малко трудно намирам патя във френското меню? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Гледах линка, но забелязах къде има драйвери за компоненти за Windows Vista.В самите сайтове си има драйвери за Vista, няма как Night Raven да качи всички възможни драйвери тук, просто има линкове на сайтове които предлагат драйвери... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Октомври 23, 2007 Report Share Публикувано Октомври 23, 2007 Привет, Аз имах проблем с виста, не ми приемаше драйвера на видеокартата въпреки,че е съвместима с виста уж, както и драйвера за една китайска камера.Крашвасе се цялата виста при опит да инстална драйвера за видеокартата, сини екрани и тем подобни неще и неще. Тогава реших да опитам, с програмата Driver Genius Professional Edition имах бекъп на драйверите за ХР инсталнах програмата и дадох ресторе, да въстанови драйверите от този архив. Естествено виста много писка,че има риск, но тя и без това по нормален начин не ги приема така,че реших да пробвам. Дадох и да продължи въпреки това и ги инстална и на камерата и на видиекартата и звука даже . За моя голяма изненада всичко работеше и камерата китайската. Да но имаше проблем когато някой приятел ми пусни неговата камера, тогава вистата отново се крашваше, сини екрани за кратко и рестарт веднага. Но веднъж приела драйверите вече може много лесно с виста да се ъбдейтват, това и направих и сега всичко си бачка.Ех, разбира се малко със менюто на камерата стават аномалии но и това ще се оправи.След всичко това и направих имидж,разбира се отново със Acronis True Image 11 Build 8027 Home Няко драйвери се инсталват по този начин, десен клик на ехето избираш proparites => Compatibiliti => и слагаш отметката на => Run dis program in compatibiliti mode for: от падащото меню избираш разбира се Windows XP ( Sevise Pack2). Поздрави на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 23, 2007 Report Share Публикувано Октомври 23, 2007 koroin, доколкото знам, езика може да се промени чрез инструментите от Control Panel: Change the display language. В случай, че нямаш инсталирани допълнителни езици, можеш да използваш Recovery CD, което би трябвало да си получил заедно със закупения от теб компютър. Друг вариант е да използваш Windows Update или да потърсиш Windows Vista Language Interface Pack за съответния език: How do I get additional language files? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 След доста ровене се натъкнах на това - Windows Vista English Language Interface Pack Пиши какво е станало, за да разберем дали работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gangsterbg Публикувано Ноември 5, 2007 Report Share Публикувано Ноември 5, 2007 Моля помогнете направих огромна грешка, имах си кирилица на Windows-а, аз съм с Vista, всичко си работеше, смених си от българска фонетична на английски, но записах FlexType и сега не мога да сменям, няма го долу в десния ъгъл, моля помогнете голям идиот съм, много ме е яд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Здравей, Погледни тази тема - http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1635 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snake Публикувано Януари 24, 2008 Report Share Публикувано Януари 24, 2008 имам следния проблем, реших да инсталирам windows vista, до тук всичко вървеше добре до момента в който се оказа че gigabyte 7300 gs 64 byt 256 mb се оказа несъвместима.затова я смених с inno3d 8500 gt 128 byt 512 mb но стана по лошо,екрана стана размазан. опитах нова инсталация, но статуквото не се промени и пак сложих win xp.предоставям малко инфо за моя комп. дано ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост