orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Махни и тази отметка, отговори с Yes и пак провери: Пробвай и с този Reg файл: Restore_taskmanager.zip Файла е zip, но няма да се получи с него, щом няма taskmgr.exe в папката предполагам.Иначе като чукнеш върху него и той ще започне да се сваля...Няма да навреди със сигурност де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Неговия файл: http://softvisia.com/users/ivan/Private/Re...taskmanager.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Прилагам нов шорт с изглед от систем 32 и файла,който се търси Вижда се че има файл tascman,но нямафайл на име taskmgr.exe.Както си в нея папка, кликни горе Search и напиши taskmgr.exe, за да сме сигурни, че го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Както си в нея папка, кликни горе Search и напиши taskmgr.exe, за да сме сигурни, че го няма.няма такава папка!Направих всичко което ми писахте,но такава папка няма.!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 В папката System 32 става въпрос... taskmgr.exe е файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 няма такъв файл.Вижте шорта!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Явно файла просто си липсва. Имаш ли инсталационен диск на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 22, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 мога да го взема,обаче утре вечер тъй като е при един приятел.Опитах с разхивирането на този файл даден ми от ИВАН http://softvisia.com/users/ivan/Private/Re...taskmanager.zip /прилагам шортче за да се види/ , разархивирах го в систим 32 , но пак нищо не се получи.Като взема диска какво да правя??Искам да попитам и друго:мога ли да копирам необходимите ми файлове от друг комп и да ги лепна във систем 32 при мен?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 мога да го взема,обаче утре вечер тъй като е при един приятел.Опитах с разхивирането на този файл даден ми от ИВАН http://softvisia.com/users/ivan/Private/Re...taskmanager.zip /прилагам шортче за да се види/ , разархивирах го в систим 32 , но пак нищо не се получи.Като взема диска какво да правя?В този файл трябва да има .reg файл, който се стартира, а не се разархивира в system32. Искам да попитам и друго:мога ли да копирам необходимите ми файлове от друг комп и да ги лепна във систем 32 при мен??Можеш да, нужен ти е само taskmgr.exe. Попитах дали имаш инсталационен, за да си го копираш оттам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 23, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2007 Копирах търсеният файл,от друг комп,чрез флашка и ивсичко стана така както трябва.Искам чрез форума да кажа " БЛАГОДАРЯ" НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ПОМОГНАХА. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост