Jump to content

ОтносноTask Manager

boxsi11

Препоръчан пост

Махни и тази отметка, отговори с Yes и пак провери:

post-135-1192973403_thumb.jpg

Пробвай и с този Reg файл:

Restore_taskmanager.zip

Файла е zip, но няма да се получи с него, щом няма taskmgr.exe в папката предполагам.

Иначе като чукнеш върху него и той ще започне да се сваля...

Няма да навреди със сигурност де :thumbsup:

Сподели другаде

Прилагам нов шорт с изглед от систем 32 и файла,който се търси Вижда се че има файл tascman,но нямафайл на име taskmgr.exe.

Както си в нея папка, кликни горе Search и напиши taskmgr.exe, за да сме сигурни, че го няма.

Сподели другаде

Както си в нея папка, кликни горе Search и напиши taskmgr.exe, за да сме сигурни, че го няма.

няма такава папка!Направих всичко което ми писахте,но такава папка няма.!!

Сподели другаде

мога да го взема,обаче утре вечер тъй като е при един приятел.Опитах с разхивирането на този файл даден ми от ИВАН http://softvisia.com/users/ivan/Private/Re...taskmanager.zip /прилагам шортче за да се види/ , разархивирах го в систим 32 , но пак нищо не се получи.Като взема диска какво да правя??Искам да попитам и друго:мога ли да копирам необходимите ми файлове от друг комп и да ги лепна във систем 32 при мен??
Сподели другаде

мога да го взема,обаче утре вечер тъй като е при един приятел.Опитах с разхивирането на този файл даден ми от ИВАН http://softvisia.com/users/ivan/Private/Re...taskmanager.zip /прилагам шортче за да се види/ , разархивирах го в систим 32 , но пак нищо не се получи.Като взема диска какво да правя?

В този файл трябва да има .reg файл, който се стартира, а не се разархивира в system32.

Искам да попитам и друго:мога ли да копирам необходимите ми файлове от друг комп и да ги лепна във систем 32 при мен??

Можеш да, нужен ти е само taskmgr.exe. Попитах дали имаш инсталационен, за да си го копираш оттам.

Сподели другаде

Копирах търсеният файл,от друг комп,чрез флашка и ивсичко стана така както трябва.Искам чрез форума да кажа " БЛАГОДАРЯ" НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ПОМОГНАХА.
Сподели другаде