boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Когато ми забие компа натискам ctrl+alt+delete веднага ми се показва прозореца на Уиндоус Секюрити, натискам Task Manager и не ми се показва нищо,а би трябвало да ми се покажат текущите процеси! Как да го направя така че когато натисна Task Manager, да видя кои процеси ми забавят компа???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Едно шотче можеш ли да дадеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Разгледай тази тема и виж дали някой от предложените неща там, ще ти помогне: http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2287 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Почти същото е и при мен.След като натиснеш Ctrl+Alt+Del нищо не се случва? Никакво съобщение за грешка няма?А ако натисна Ctrl+Shift+Esc пак не ми дава нищо.Отидох в C:\WINDIWS\system няма taskmgr.exe.Прилагам снимка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 В C:\WINDIWS\system32 трябва да е, не виждам на шота въобще такава папка обаче... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Папката system32 е възможно да е скрита (както е и в случая). Просто копирайC:\WINDIWS\system32в адресната лента на някой прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Папката system32 е възможно да е скрита (както е и в случая). Просто копирайC:\WINDIWS\system32в адресната лента на някой прозорец. Прощавай Приятелю но не мога да разбера как да го направя! не мога да открия папка system 32 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Опитай така - Start/Control Panel/Folder Options във View сложи отметката пред Show hiden files and folders и провери пак в C:\WINDIWS\system32: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Всичко е направено,но без резултат,прилагам шорт.Папка систем 32 я няма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Махни и тази отметка, отговори с Yes и пак провери: Пробвай и с този Reg файл: Restore_taskmanager.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Не се получи систем 32 я няма?РНР 41кв е файла който съм прикачил-давам шотче! Папката излезе,но стои по бледо от другите прилагам шорт.След като чукнах два пъти върху нея ми даде следното-прилагам пак шортче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Не разбирам кое не се получи и за какво е шотчето? Ами има си System 32 вече, натисни последния надпис от последния шот... и виж за файла дали е там /Show the contents of this folder/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Прилагам нов шорт с изглед от систем 32 и файла,който се търси Вижда се че има файл tascman,но нямафайл на име taskmgr.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Пробва ли с Reg файла който ти пратих?Разархивираш го, чукваш два пъти върху него с мишката и потвърждаваш с Yes. Добавено:По скоро го няма де... обърках се...Не знам какво трябва да се направи когато го няма, предполагам че Night Raven ще каже като види шотовете, Sorry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Този файл който съм изтеглил от Вас е РНР файл 41 КВ,не е архивиран, и просто не знам какво да го правя и къде да го поставя.Прилагам шорт-файла е затъмнен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост