delerium Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Значи трябва ми програма чрез която да пращам имеили.Сащо и такава като ми пишат на пощата да ми излиза прозорец на декстопа с писмото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Пробвай предложенията ни от каталога ни: http://www.softvisia.com/download.php?list.19 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delerium Публикувано Октомври 20, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Пробвай предложенията ни от каталога ни: http://www.softvisia.com/download.php?list.19Меси за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mantodeus Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Аз ти предлагам да ползваш Mozilla Thunderbird + Gmail .Това е най-добрата комбинация която съм използвал.Изключителна сигурност,бързина и гъвкавост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delerium Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Значи искам като ми пишат на меила и да ми излиза прозорец на декстопа със съобщението,както когато ти пишат ЛС примерно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Слях ти последните ти 2 теми, защото малко или много .. контекста им е доста еднакъв... по нагоре ти предложих да си избереш и изпробваш програми от каталога ни. Просто трябва да ги разглеждаш, самите програми, и да видиш, коя ще ти удовлетворява на изискванията ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delerium Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 да аз даже си изтеглих една.Варши работа но искам да ми излиза прозорец като ми пишат както примерно в Sladur.com АКо ти онлине и ти идва саобщеное на работния плот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mantodeus Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Mozilla Thunderbird подържа това Когато пристигне ново писмо ти се показва прозорец което те известява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Mozilla Thunderbird подържа това Когато пристигне ново писмо ти се показва прозорец което те известява.Между другото Firefox има добавки, които проверяват за писма в известните пощи и се появява известие. Така че и това е вариант. Иначе освен Thunderbird, включения в Microsoft Office пакета Outlook също има такава възможност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Здрасти,ако мейла ти е в abv аз ползвам за тази цел айсикю-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост