Nicky Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Честит първи сняг на всички съфорумници. Надявам се утре да имаме една хубава снежна приказка :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Да вие е честит .... Искам и аз сняг :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Умрехме от суд у тук при нас искаме лято да е топлоНека да им е честит първия сняг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Аз също обичам снега и го чакам с нетърпение Честит първи сняг! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Честит първи сняг. С едни колежки бяхме в един ресторант и на едната и се обади приятел да и каже, че в Студентски град валяло сняг. Ние му се изсмяхме, ама наистина валеше... Беше много красиво Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Преди 3 часа играхме футбол по центъра на Асеновград пред общината и само дъжда лекия вечерник ни разтреперваше, никакъв сняг.. / На гости съм, заклет Пловдивчанин съм /Та.. честит ви първи сняг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Честит и от мен, но и тук в София нямаме сняг (поне не навсякъде де). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Честит!А къде точно е този сняг?И някой не го ли е снимал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Eвалла, евалла, а моите детски ски ръждясаха. Лятото свърши бързо. Взе, че си отиде и дойде лято. Чушки и домати няма около мен, но всичко цъфти като лудо. Палмите вързаха и сега от тях капят едни мушмули. Тук под прозореца ми има една палма, сега забелязах, че тя е навързала някакви гагалки като касис, като френско грозде. Чисто гол съм пиша по едни какво там носеха мъжете...прашки ли, бикини ли? По слипове майка и тенекия "Efes Pilsener" в ръка. http://img32.picoodle.com/img/img32/6/10/21/t_prahimm_4781fe3.jpg http://img30.picoodle.com/img/img30/6/10/21/t_Etzdekelm_717dfa7.jpg Работих яко два дни, за да си купя три бутилки вино от французи. Ходих в Abbaye de Latroun, производители на християнско вино #1 в света. Яко завързана работа. Основан от Бенедикт, Сарицин го громи, после идва Наполеон и работата заспива. Опариха ми мераците. За бутилка френско бренди от тънката лайсна ми искаха 250$. Пили ли сте вино от портокали и лимон? Аз ще. Снимката я виждате благодарение на наглостта ми. Там не се говори, а аз френски не разбирам, особено с жестове. За да влезеш в техните редици не трябва да пророниш дума в продължение на 6 години още от първия ден и да си навършил 21г (на тази възраст без да щипнеш жена, какво яко вино ще правиш) http://img36.picoodle.com/img/img36/6/10/21/f_Latrunm_7ebb2b4.jpg http://img37.picoodle.com/img/img37/6/10/21/f_NotzriaLatrm_6b91f33.jpg Не обещавам, но заради музей за танкове и парк "Утопия" (това бие Бахай) при налично време ще ви спретна една мурзилка. П.П. Е няма да ги стигнем. В автобуса раздадоха безплатно луксозно списание "Banana". То само цици и фалосимитатори в това списание и някакви номера на телефончета. Виаграта станала по 1.75$?! Браво, без пари. Най-голям кремвирш по тези земи бил 23.5см. Е аз къде съм тръгнал да плаша с моята сламка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Kakво общо има това, с първия сняг? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Октомври 23, 2007 Report Share Публикувано Октомври 23, 2007 Profruit пише заразително. Честит първи сняг... със закъснение от мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 Хер какой то греческий сказал: "В одну и ту же речку дважды войти нельзя!". Вот так вот блядь. А ты думал греки тупые. Оказывается они соображают, блядь. Хюстън, проблемът не е в твоя телевизор.Честит имен ден мама, макар само на 1300км от мен си толкова далеч. Kakво общо има това, с първия сняг?Как може улично куче да сравняваш с домашно?! Пекинез...дакел-вълкодав, Боже опази - френски пудел? Аз съм Рамул и брат му Рем, защото оцелявам всеки ден в битката за кокала. Животът е прекрасен, за съжаление мимолетен. Не вярвай на илюзиите, защото и за теб пясъкът в часовника изтича. Пощракваш с пръсти, за да поръчаш, но вместо чаша с шампанско, получаваш 40 години. 40 години си е чичко, а чичкото заглежда все още с онази вълча стръв талиите на девойките. Страшното обаче, че на 40 започваш да ходиш със спринцовки и бутилка камфор. Директно в сърцето си интубираш 50кубика камфор, за да удържиш на кефа от живота.Радост е за мен, че има сняг. Щом го има и жито ще има, а ти ще можеш в сладкарницата на леля Тотка, да поръчаш чаша боза и медена питка. Питката е житна.Това не е супер нинджа, ни брата на Насрала. Това е африканска чукча и може да свири на амамамбу. http://img39.picoodle.com/img/img39/6/10/26/f_bananamanm_9a4b7ba.jpg С един такъв шаман преди 17 лунни календара живях на 17-я етаж. Една нощ той с викове-оргазъм ме пробуди, защото за първи път в живота си виждаше жив сняг. Трети ден ме мори хамсин. Топла вълна от Сахара. Искам сняг да ме мори, да изпитам негърския оргазъм. Липсва ми снега. Наистина ли се съмняваш в силата на виното? Там, където е роден Варава, там, където са положени Петър и Павел, френски шевалие гради трон, за да бъде вино еликсир.Изненадай ме тогава, а аз ще ти разкажа защо бутилка елитно френско вино от реколта 2005 е само 5000 (пет хиляди) евро. Ще ти разкажа история на най-скъпата бутилка вино за половин милион зелени. Що е Аненбергер? И не вярвай на реклами. Рижският балсам е на второ място, аз предлагам първия. Чудесата никога не свършват, тъй да бъде и със снега.Има толкова красота по света, че ако отвориш само за нея очи, може от радост да ослепееш.С крива уста (имам рана на долната джука. Всеки мачо мен е с големи устни и се наложи да си имплантирам ботокс в устната. Ако в близките дни ме няма, то защото ще си повдигам гърдите пластично. Трънлив е пътя на манекена.) намеквам, че поста е обект на авторско право на Profruit, а също и на вътрешните му органи разглеждани в анатомия на човека.Ако до тук не се усмихна поне веднъж, то следи за теглото си на първия попаднал кантар. Не искам да вярвам, че живота в България е станал като в тарантино трилър. Give me five gringo и да живеят всички пиратки, барабар с Радка-Пиратка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Leila Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Многооо интересно! Честит първи сняг и от мен на патерици! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост