boxsi11 Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Със Уиндоус ХР съм и ползвам дефрегментатора Diskeeper 2007.Преди няколко дена след,съответното "почистване " на компа,дефрегментатора не се зарежда и ми показва,че има грешка която не мога да я разбера.Прикачил съм снимки на работният плот, и моля ако може някой да ми окаже съдействие.Предварително благодаря!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 20, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Направих дейнсталация на Дискейпъра, и отново инсталация,но резултатът е същият!!Какво да направя!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 За какво "почистване" става въпрос?Пробвай, ако имаш разрешен System Restore да възстановиш системата до дата, на която Diskeeper е работил нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 20, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 тази функция съм я забранил.Направи ми впечатление обаче,че при нова инсталация на Дискейпъра Сервиза вътре в него свети във червено което най-вероятно ми говори че времето 30 дневният период вече е изтекъл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Така и не каза какво точно си правил преди да се повреди Diskeeper-a. Това, което "свети" зелено като отвориш Diskeeper е индикатора на функцията Automatic Defrag. Тя разчита на услугата DкService.exe, която трябва да е стартирана, за да работи Diskeeper. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 20, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Услугата DкService.exe еизразена като часовник и свети не в зелено, а в червено,Преди съм използвал системни инструменти за почистване на регистрите,както и ненужни файлове чрез дейнсталатора Уоur Uninstall.Съмявам се в казаното от мен по-горе,тъй като правя няколко нови инсталаций на дефрегментатора,и след пускането им отново се появяват същите съобщения,като го инсталирам със съответните пачове за него,които ги пускам във безопасен режим Save Mode.По време на тези нови инсталаций компа познава че е имало вече такава!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Услугата DкService.exe еизразена като часовник и свети не в зелено, а в червено,Преди съм използвал системни инструменти за почистване на регистрите,както и ненужни файлове чрез дейнсталатора Уоur Uninstall.Съмявам се в казаното от мен по-горе,тъй като правя няколко нови инсталаций на дефрегментатора,и след пускането им отново се появяват същите съобщения,като го инсталирам със съответните пачове за него,които ги пускам във безопасен режим Save Mode.По време на тези нови инсталаций компа познава че е имало вече такава!!Твойта версия на Diskeeper trial ли е? Ако е trial версия е възможно да познава, защото trial приложенията често оставят "следи", по които после инсталатора познава, че е било инсталирано преди това и най-вероятно trial периода е изтекъл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Октомври 21, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Е................ и ако е така,може ли да се направи нещо, и ако може какво??????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Можеш да си закупиш програмата и да я регистрираш - така ще можеш да я ползваш спокойно, без да се притесняваш от изтичане на пробен срок, например. Друг вариант е да ползваш друга програма за дефрагментиране - има голям избор от такива приложения, включително и безплатни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Както каза panevdd има доста алтернативи. Ето един пример тyк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост