viki72 Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Искам да попитам как мога да формтирам / изтрия/ С: .Да махна всичко от него и да ми остане само Уина Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Да махна всичко от него и да ми остане само УинаЕ, то тези две неща се изключват взаимно. Кое от двете искаш? Или ако не разбираме, дай по-точно обяснение, защото на мен това ми прилича на преинсталация с форматиране - така ще има само Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viki72 Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 А може ли без преинсталция? Изтрил съм нещо и не ми работят някой програми вкючително и нод32 и акронис-а. Не ми се преинсталира защото след преинсталация не знам какви драивери да си сложа за компонентите на компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 За жалост и ти не си наясно какво точно искаш. Опитай просто с преинсталация на неработещите програми. Колкото за драйвери, само казваш какви са ти компонентите, а ние ще ти дадем драйверите. А можеш и да си намериш нужните драйвери в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост